ZTC

Traper, u raznim oblicima i varijantama, zauzima dobar dio našeg ormara. Nosimo ga zimi, ljeti, neovisno o sezoni i trendovima. Ono što svaka žena ima u svom ormaru je traper jakna. Iako bezvremenski komad odjeće i ona nam ponekad dosadi. Na ulicama sve češće srećemo ljude u istim odjevnim komadima, no istovremeno nailazimo na ljude koji se žele istaknuti, koji žele biti jedinstveni. Kako bolje izraziti sebe, svoju osobnost i kreativnost nego li kroz unikatni komad odjeće?

Mlada umjetnica i diplomirana modna dizajnerica iz Zagreba, Tatjana Grivić, pokrenula je svoj vlastiti brend s kolekcijom potpuno unikatnih traper jakni. Svaka je jakna jedinstvena te ručno oslikana bojama koje podnose pranje do 40°. Inspiraciju je pronašla u pop art umjetničkom pravcu ukomponiravši ga u oversized jakne modernog kroja i dizajna.

Ideja je nastala iz želje da se spoje umjetnost i moda na ključnom komadu – traper jakni. Želja joj je da svaka jakna bude personalizirana, stoga je otvorena prema idejama i prijedlozima kupaca kako bi dobili jaknu koja u potpunosti odgovara njihovu stilu i osobnosti.

Reciklaža je danas popularnija nego ikad – moda se vraća u prošla razdoblja i donosi nam komade koje smo viđali prije dvadesetak godina. Recikliranjem starih traper jakni koje su zabačene u kutu ormara ili vise u second hand dućanima, Tatjana im želi dati novu svježinu i umjetničku crtu. Stara traper jakna se tako pretvara u street style komad koji ćemo viđati na svim trendsetericama koje su ne samo modno osviještene, nego i podupiru recikliranje.

Jakne se zasad mogu kupiti preko Instagram (@miss_grivic) i Facebook (@tatjanagrivicillustration) profila. Osim već oslikanih jakni, Tatjana izrađuje i one s vašom idejom: zanimljivom ilustracijom, najdražom izrekom ili porukom. Ne sumnjamo da će jakna iz ove kolekcije postati vaš omiljeni statement komad.

IZVOR: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE