ZTC

Trsatska gradina biti domaćin manifestacije Taste & Music koja će se umjeto u nedjelju 26. kolovoza održati u ponedjeljak 27. kolovoza zbog najvaljnenih nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ovo je jedna od najposjećenijih manifestacija, što nimalo ne iznenađuje s obzirom da se na jednom mjestu susreću gastronomski i glazbeni užici, uz prekrasan pogled koji se prostire na Kvarnerski zaljev. U okviru Ljeta na Gradini i ove godine manifestacija ugošćuje renomirane restorane s područja Rijeke i okolice koji će pripremati kvarnerske delicije, servirane uz kapljicu vina te nezaobilazne rakije.

Poznato je kako se ukusna hrana i dobra glazba najbolje sljubljuju pa će tako glazbeni obol večeri dati Goran Karan – jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pjevača i kantautora koji je poznat po brojnim hitovima, ulogama u mjuziklima, a kroz svoju je karijeru iznjedrio niz uspješnica koje su osvajale vrhove top lista.

Kvarnerski specijaliteti posluživat će se na nekoliko jedinstvenih lokacija Trsatske gradine, a za posjetitelje će kvarnerske delicije pripremati: restoran Kamov – Grand Hotela Bonavia, konoba Blato, konoba Nebuloza, bistro pizzeria “Maslina Na Zelenom Trgu”, restoran Hotela Continental, Stancija Kovačići, Kavana & Bar GRAD, a predstavit će se i Damjanić vina te Aura rakije. Samo neka od jela koja će posjetitelji mati prilike kušati su: koktel od liganja s maslinama, savitak sa smokvama u crvenom vinu, inćuni s agrumima na kukuruznoj brusketi, morski pas sa žara na podlozi od riže, pečeni roast beef, chutney od smokava sa skutom i domaćim senfom, jetrena pašteta s kobasicom od boškarina na prhkom tijestu….

S obzirom na bogatu gastronomsku ponudu te zanimljiv glazbeni program, te će večeri Gradina zasigurno biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje kvarnerskih specijaliteta uz glazbenu poslasticu u izvedbi Gorana Karana.

Degustacija kvarnerskih specijaliteta počinje u 20.00 h kada se otvaraju vrata Gradine za posjetitelje s ulaznicom za sjedenje. Koncertni nastup počinje u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje s ulaznicom za stajanje otvara se u 21.00 h. Ulaznice za sjedenje s degustacijom su rasprodane, a ulaznice za stajanje moguće je u pretprodaji kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr

U nastavku možete pogledati kako je bilo prošle godine.


Foto: PR
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE