AVON

Rubrika BLOG LOVE danas nas vodi u svijet jedne modne blogerice koja nam otkriva svoje motive, početke, ali i trendove za nadolazeće ljeto – jer  blogerice znaju najbolje 🙂 Upoznajte lijepu i dragu Tamaru koja nas je prvi pvom susretu oduševila srdačnošću i toplinom, a  nakon toga odmah škicnite njezinu modnu oazu…

S: Draga Tamara, mlada si modna  blogerica, očita zaljubljenica u modu, kako je počela ta ljubav, kad ste ti i moda kliknule?

ZTC

Ljubav između mene i mode započela je vrlo rano. Uvijek sam voljela pratiti trendove bilo to od nail arta do odjeće. Volim modu i sve vezano za nju. Ali intenzivnije praćenje mode započela sam unatrag 7 godina.  I eto ta ljubav je rezultirala otvaranjem modnog bloga.

TAMY'S FASHION WORLD

TAMY'S FASHION WORLD

S: Kako si se odlučila na pokretanje bloga i što na svom blogu donosiš svojim čitateljima?

Blog sam željela pokrenuti još prije dvije godine. Pratila sam dosta inozemnih blogerica pa me modno bloganje dosta zainteresiralo. I evo dvije godine kasnije odvažila sam se i otvorila svoj vlastiti modni blog. Čitateljima donosim modne kombinacije i ideje kako se odjenuti, recenzije nekih kozmetičkih brendova.

S: Što ti je najdraže blog donio u život i u kojem dijelu bloganja najviše uživaš?

Do sada mi je blog donio razne prilike i  poslove, te dosta dragih ljudi koje sam upoznala. Najviše uživam u smišljanju kombinacija za slikanje, kada pronađem savršeno mjesto za slikanje i onaj trenutak kada blog ode online.

S: Imam osjećaj da voliš ženstveni stil, jesam li pogodila, kako bi opisala svoj stil?

Pogodila si, volim ženstveni stil: haljinice, suknjice nekako mi se to najviše sviđa i uvijek u dućanu prvo primijetim takve stvari. Svoj stil bi opisala kao razigran i veseo, dosta promjenjiv, ali i malkice neobičan.

TAMY'S FASHION WORLD

TAMY'S FASHION WORLD

S: U čemu se najbolje osjećaš i postoji li neki odjevni predmet koji nikako ne bi odjenula?

U svemu se dobro osjećam , svaki dan je to druga stvar, jednostavno dok smo mladi trebali bi isprobati svaki stil i nositi najrazličitije uzorke, a ne misliti stoji li mi ovo ili ono dobro. Ja se trenutno najbolje osjećam u suknjama , volim reći da sam kolekcionar suknji jer ih imam popriličan broj u ormaru. Mislim da ne postoji stvar koju ne bi obukla, ali ako bi baš morala reći to bi bile marte, nisam baš ljubitelj tih čizmi.

S: Sigurna sam da pratiš trendove pa koristimo priliku da čitateljima Stiluete otkriješ što ove sezone moramo imati u našim ormarima…

Ovo ljeto svakako treba imati espadrile jer su udobne i idealne za ljetne mjesece. Bijelu suknju ili hlačice, pencil suknju i naravno ruksak i neke lude naočale. Bijela boja je za ljeto idealna te svakako treba imati par odjevnih komada u toj boji, pencil suknje su trenutno in pa ih svatko treba imati, a ruksaci su jako praktični, preslatki i moderni i naravno naočale da zaštitimo oči i izgledamo super moderno.

S: Koje domaće blogerice pratiš?

Pratim Click4chic, The pile of style, Psycho couture.

TAMY'S FASHION WORLD

TAMY'S FASHION WORLD

S: Što misliš da je ključna stavka dobrog stila?

Mislim da su to basic komadi koji se mogu  nadograditi različitim  nakitom, torbama ili cipelama.

S: I za kraj, naše obavezno pitanje, otkrij nam neki citat, stih, nešto što te motivira i inspirira 🙂

Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!

Divan intervju i divan kraj, a sad preporuka –  brzo škicnite TAMY’S FASHION WORLD 

ZTC