Nova sezona inspiraONE vodit će vas kroz zanimljive teme te vas i ove godine putem malih ekrana inspirirati, potaknuti na promjene, educirati i zabaviti!

U novom terminu, subotom u 20:30h i reprizno ponedjeljkom u 17:05h urednica i voditeljica Marija Mažar u svom će talk showu nastojati zadržati topli i prijateljski pristup i osigurati vam ugodne televizijske minute kako bi se opustili, zaboravili na brige i informirali uz neobične i iskrene priče gostiju koji su temelj ove emisije koja je prepoznata već nakon prve sezone!

U prilog tome govore brojna javljanja sa sugestijama sugovornika, ali i osoba koje smatraju da bi bili idealni gosti s pričama koje imaju za podijeliti te na neki način poslužiti kao motivacija drugim ljudima. Reakcije su pozitivne sa svih strana i to je najveći vjetar u leđa cijelom timu da u novoj sezoni emisija bude još bolja, zanimljivija i kreativnija.

Marija Mažar, Matea Knez. Ljupka Hrvatin

„Na poziv direktorice TV Istre Ivane Legin i glavne urednice Ane Pisak, željeli smo kreirati talk show emisiju koja će biti životna, iskrena, drugačija, sretna sam što je već prvih par emisija dobilo emociju koju sam priželjkivala – gošće su se otvarale, koji put smo zaplakale, smijale se, od poznatih sugovornica čuli dosad nepoznate stvari.  InspiraONA kao mjesto inspiracije, vrijeme je za novu sezonu, nove stepenice i jako sam uzbuđena radi svega što dolazi.“ Marija Mažar

Najvažnije  je da prestanete imati osjećaj da nešto morate, malo usporiti, dajte si vremena  razmisliti o sebi, što vam motivira, čini sretnima i uvodite promjene po malo.” Matea Knez

U prvoj emisiji donosimo razgovor s Mateom Knez, trenericom i poduzetnicom i Ljupkom Hrvatin, modnom dizajernicom. Prva emisija referira se na dobre jesenske odluke, a ženski razgovor dotaknuo se sporta, zdravlja, mode, životnog stila, ali i teških trenutaka kao motiva dobrih odluka i promjena. Gošće će vrlo otvoerno i direktno pričale o situacijama koje su ih natjerale da uspore svoj tempo i uvedu zdrave i dobre navike.

“Žene treba biti ono što je, mora biti ona. Najvažnije je da ljepota dolazi iz duše, kad je pozitivna – žena je I  lijepa. Žene se puno puta povode za drugom ženom, trebaju biti u svojoj koži sretne, trebaju otpuštati negativne stvari, svaki dan se probuditi s pozitivom.” Ljupka Hrvatin

Domaćin emisije je Porsche Inter Auto u Rijeci.

Make up voditeljice potpisuje Kristina Biondić IBeauty studio, frizuru Ana Mikulec Studio ljepote Anais.

Budite u programu TV Istre, sa sloganom #pustimedagledam program će obilovati zanimljivim sadržajima i emisijima,  a ne propustite ove subote u 20:30h prvo izdanje inspiraONE!

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
SALLY