ZTC

ZTCaffe jedan je od najzanimljivijih projekata Zapadnog trgovačkog centra, a prošle subote gošća je bila Dina Maršanić, make up artistica, MAJSTORICA TRAJNOG MAKE UP-a i poduzetnica koja je nesebično dala beauty savjete i odgovorila na brojna pitanja iz publike od kojih se većina odnosila na trajni make up.

Dina Maršanić

Upravo je ova metoda uljepšavanja još uvijek enigma ženama kojima se ideja sviđa, no još uvijek imaju brojne dileme. Upravo je ovo druženje bilo idealna prilika da Dina uz veliku stručnost koju posjeduje i iskustvo ženama objasni sve korake na putu ka ljepšem izgledu. Tretmanu prethode konzultacije, a Dina je u nekoliko navrata istaknula da se zalaže za prirodan izgled i upravo je to cilj ove metode uljepšavanja.

Dina je povjerenje posjetitelja stekla iskrenim odgovorima, autentičnost je dokazala i činjenicom da i sama ima trajni make up – obrva, lash line i usana što je mnoge iznenadilo jer nije agresivno, a upravo to i je cilj ovog tretmana po kojem je Dina poznata, a Riječankama je sigurno poznat i po sloganu “Tanka linija koja čini razliku”, u ZTC-u smo doznali da je doista tako.

Za tretman se odlučuju žene svih generacija, a najčešći tretman za koji se žene odlučuju su usne.

Dina je nedavno otvorila treći salon BEAUTY CENTAR BY DINA, što ne čudi, svoj posao obavlja stručno i kvalitetno, a briga o svakoj klijentici joj je na prvom mjestu.  Ipak, svoj uspjeh dijeli sa svojim timom, a to je kaže najbitnije u radu.

Uz savjete za njegu kože u različitim godinama života te brojne dodatne trikove kojima u kućnoj njezi možemo voditi brigu o licu i tijelu, ovo će druženje svima ostati u odličnom sjećanju. Uloga moderatorice pripala je našoj urednici Mariji Mažar koja nam je otkrila kako je uživala u ovoj prilici, ali i jako puno naučila od svoje sugovornice!

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE