skip to Main Content
MENU
Svijet lijepih interijera: OKUS MORA U APARTMANU

Svijet lijepih interijera: OKUS MORA U APARTMANU

 O  moru je lako pisati, vječnom šarmeru i inspiraciji. Izvor  mira i opuštanja, ali i  ludih provoda i tulumarenja. Uz njega se odmaramo i pozitivnu energiju crpimo, ali isto tako i kruh sa sedam kora zarađujemo. Ono odnosi i donosi. Kroz svoje oseke i  plime, valove i mirne luke te pučine svoje opisuje plavo ludo more naše živote. Sve ono što more u srca naša nosi, sve uspavane luke, vijađe kapetana ili mornara nek plovi kroz vaš apartman.   

more1  

Turizam cvjeta, konkurencija sve je veća te pored funkcionalnosti treba se i ZA ostalo  potruditi. Kad dođe bonaca, a mir i opuštenost zavlada  pustimo more neka uplovi u naš apartman.

Boje  vedrog neba je, a nakon ispuhane bure kristalno,azurno plavo. U trenutcima kad  sunce pada i uranja u njega plameno narančasta nijansa spaja  se sa plaventilom njegovim.     

more2

Svim tim  bojama što nam more nudi, majicama  mornara uz drvo pajola i  brodova te  školjka i  zvijezda s neba nadahnimo interijer apartmana. Zahvalni bit će Vam gosti Vaši. 

more3

more4

Bijela boja uvijek je dobra podloga za morski stil interijera. Bijela i tamno plava divan su par. Kad zapuše maestral, pjena valova i plavog neba stvara ovaj   neprolazan spoj.

Plavo-bijela ne prolazi i proći nikada neće. Uvijek će elegantna ostati.U  interijeru njena moda ne prolazi. Doživljaj  mora i soli ova kombinacija savršeno donosi.

Imate bijeli zid i fotelju  presvučite u pamučnu navlaku plavo bijelog uzorka. Efekt je odličan.  

more5

Zidovi u  tamno modroj boji nek budu u umjerenim količinama i na njima se poigrajte zvjezdama. Dominantno. Tamni zidovi tražiti će bijeli  i jednostavni namještaj.  Ova boja je moćna i uz tamniji zid rasprostite bijelu posteljinu na krevete. Lijepo je.   

more6

Plava boja  bezbroj nijansi ima. Spavaća soba i hladniji plavi tonovi te odvažne prugice na kosom stropu. Sivkasto plava nijansa u sobu će donijeti  mirniju atmosferu.

more7

Od namještaja ravne linije bih u ovom stilu preskočila. Preskočila bih ovaj put akril, sjaj te umjetne materijale i prednost dala prirodi i drvu te  namještaju koji izgled takav nosi. Opušteniji namještaj sa  dahom  klasike i rustike. Kuhinje predlažem bijele. Idealna i najčešće korištena. Neupadna i lako se s modrim detaljima „morskom“ stvara. Nećete pogriješiti ni ako se za bijele kupaone odlučite. Modri ručnici, sidro kao vješalica i priča je  stvorena.

more8

 Mnogo prirodnih materijal u ovakve priče lijepo je unositi. Klasični parket ostavite za prigodu drugu a sad se odlučite za podnu oblogu grublju i dimenzijama veću.  Ako ste sretnik i apartman vaš u kamenoj kući se nalazi… otucite jedan zid, oslobodite ga raznih slojeva i neka izvorni kamen zablista.    

Glomazne stolove i stolce ja bih izbjegavala. Gostima to ne treba i s tim nećemo gušiti apartman. Mislim da će gostima draža biti  škrinja od masivnog drva koja šarmira boravkom. Može služiti kao stolić ali i  lijepi i praktičan detalj u spavaćoj sobi. 

Školjkice, sidra, kormila…sjedeća garnitura  od bora, prirodnog drveta … i naši gosti otploviti će u svoj  apartman.   

MARIJA SABLIĆ

marija

Živim dan za dan bez maske na licu, hrabra da konačno budem svoja. Ne  volim površne ljude i odnose. Kao što volim iskrena i duga prijateljstva tako volim i dugovječne interijere. Ne volim isključivost i trudim se u svemu i svakome vidjeti nešto dobro . Kad mogu birati… obitelj, sunce i more uvijek  su mi najdraža opcija.

Kontakt: [email protected]

I LOVE HOME INTERIORS

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top