skip to Main Content
MENU
Svijet lijepih interijera: LAGO GARDEROBE

Svijet lijepih interijera: LAGO GARDEROBE

Sviđa mi se kad ormari ne izgledaju kao ormari. Ne volim klasične ormare i zato volim LAGO GARDEROBE.

Kad niče  dom i životni prostor u malo kvadrata kreativnost mora biti vrlo jaka.   Dok ona leti mi shvatimo  kako nam  mnogo i ne treba.  I kad  ograničenost prostorom vlada zaobiđimo nametnuta pravila. Ne mora nužno sve bijelo biti, a odreći se hobija i dragih stvari  nećemo nikada.  Ako volimo cipele i više pari posjedujemo, nek sve one „žive“ s nama. Ako nas boje uveseljavaju  neka su s nama i u naših dvadesetak kvadrata.

Osjećaj ugode jako stvara  estetska strana koja se nama dopada. Izbrišimo granice. Open space interijeri idealni su za malo kvadrata. Dražesan je život bez zidova. Takav prostor urednost traži ali se ona  uz malo trikova lako može  postići. Šarmantne i funkcionalne pregrade s policama niknut će umjesto zidova.  Ormari će se sigurno smjestiti u dnevnom dijelu boravka.  S njima se lako poigrati , stvoriti pregradu i zasebnu cjelinu osigurati.

L2 - Copy

Za takve prostore predlažem ove divne i neobične garderobe. Prozračne, lagane, osebujne….Nova dimenzija namještaja, nova struktura i vaša birana tekstura. Originalna ljepota. Čar je u posebnoj vodilici  i  čarobnim  vratima  sa napetom tkaninom.

L3 - Copy

Izbjegli smo lajsne, iverale,velike lakirane ili staklene vratnice.

L4 - Copy

Ormar je lagan,može iz stropa visjeti  a što je najljepše vi birate kako ga odjenuti. Jako je dekorativan. Odličan  izbor za  manje prostore gdje nismo u mogućnosti imati zasebnu prostoriju za našu garderobicu. Mijenjanjem tkanine niče  novi izgled ormara i uživamo u drugačijem dojmu cijelog prostora.

L5 - Copy

Lago tkanine za lago ormare su ipak drugačije od drugih. Prozvode je specijalizirani talijanski proizvođači tekstila. Tkanina je vodoodbojna i zaustavlja vlagu. Nema mjesta gljivicama, grinjama i bakterijama. Gustoća tkanine je velika i ne propušta prašinu.

L6 - Copy

L7 - Copy

Poanta unutrašnjosti ormara je upotrebljivost. Pored klasičnih polica možemo montirati i „stablo“, rotirajući metalni stalak za odjeću.  Prilagodljiv.Smanjuje se  i raste zajedno sa vašim potrebama.

Pristojne dubine, željene visine, nestatičan i bez gušenja prostora je LAGO GARDEOBA.. Po nevidljivoj stazi tkanina se  jednostavnim pokretom otvara i upravo je ona ta što ovu priču jedinstvenim čini.

L8 - Copy

Zaključak je jako jednostavan… ova estetska igra ormara je  predivna.

Slike preuzete sa www.archiproducts.com

L9

MARIJA SABLIĆ

marija

Živim dan za dan bez maske na licu, hrabra da konačno budem svoja. Ne  volim površne ljude i odnose. Kao što volim iskrena i duga prijateljstva tako volim i dugovječne interijere. Ne volim isključivost i trudim se u svemu i svakome vidjeti nešto dobro . Kad mogu birati… obitelj, sunce i more uvijek  su mi najdraža opcija.

Kontakt: [email protected]

I LOVE HOME INTERIORS

Vaši komentari
Back To Top