skip to Main Content
MENU
Svijet lijepih interijera: KARTELL & BUBBLE

Svijet lijepih interijera: KARTELL & BUBBLE

Zaslužena opuštenost ovih dana vlada. Većina nas uživa na  godišnjim odmorima. Oni  koji  još na to putovanje nisu krenuli  očajavanja  nema,  odradite ono što trebat,  a ostali dio dana opustite se i stvorite sebi  mini ljetovanje.

Ljeto služi da se baterije pune. Ljeto služi da se ljudi što više druže. Ljeto služi da pobjegnemo iz zatvorenih zidova i što više boravimo na terasama, balkonima, dvorovima i vrtovima. I najmanji prostor uz zelenilo dovoljan je da s  njim u drugi sretniji svijet odletimo. Boravak u prirodi budi kreativnost  i spontanost se stvara.

Kombinacija mora, zelenila i kamena neprocjenjiva je i meni idealna. Što više zelenila, mašta je bujnija. Uz more i sol u kosi opušteniji su dani, noći i snovi.      

Contemporary garden furniture

Contemporary garden furniture

Tvrtku Kartell jako volim. Drugačija  od drugih. Volim ih jer oni stvaraju  plastično a plastično je jako funkcionalno.  

Oni nam i  donose ovu divnu  Bubble sofu koju je dizajnirao poznati Phillipe Starck.  Na prvi pogled kao da je za stan stvorena. Prvi izgled vara jer ona  prkosi suncu, vjetru, kiši i svemu što je na otvorenom može snaći i njena namjena je vanjska. Izmješanih je oštrih i glatkih linija. Dominacija sjedišta ravnih linija i zaobljenih rukohvata.  Oble linije strogoću ubijaju i  prisniji dojam stvaraju. Obiteljsko gnijezdo savijeno na zemlji, kamenu i među zelenilom. Odlično.  I tako razigranog duha i  neočekivanih kombinacija ova sofa može biti dio našeg dnevnog  boravka pod vedrim nebom.

Kartell i Philippe Starck su upravo ti  koji donose cijelu fotelju ili kauč izrađenu od poliuretanske mase.  Dizajner Starck poznat po svojim neobičnim spojevima u ovom slučaju zamagljuje granice između vanjskog i unutarnjeg i  donosi nam baš ono što  ovih dana svima.

 Ako Bubble nije smješten do bazena volim na njemu vidjeti jastuke i njihove neobične kombinacije i boje.

Bubble sofe dostupne su  u svim bojama ali ja  sam ih  sve precrtala i bijeloj veliku prednost dala. Bijela je boja ljeta i uz zelenilo ova sofa je u bjelini najljepša. Uživo sam je vidjela, na njoj sam sjedila, jastuke za nju birala . Odlično se uklapa u staro i  novo. Uloge razne u interijerima i eksterijerima odigrati može i zaista je od srca preporučam.          

FOTO: www.kartell.com ,www.archiproducts.com

MARIJA SABLIĆ

marija

Živim dan za dan bez maske na licu, hrabra da konačno budem svoja. Ne  volim površne ljude i odnose. Kao što volim iskrena i duga prijateljstva tako volim i dugovječne interijere. Ne volim isključivost i trudim se u svemu i svakome vidjeti nešto dobro . Kad mogu birati… obitelj, sunce i more uvijek  su mi najdraža opcija.

Kontakt: [email protected]

I LOVE HOME INTERIORS

Facebook KOMENTARI

Back To Top