skip to Main Content
MENU
Svijet lijepih interijera: Apartman s doživljajem

Svijet lijepih interijera: Apartman s doživljajem

Što je doživljaj definicijom nije lako izraziti.  Možda osobno iskustvo pojedinca, ali sigurno je jedno u njemu svakako  treba sudjelovati i sva osjetila svoja uključiti. Osobni doživljaj stvara  igra raznih čimbenika. Doživljaj svoj na  svoj način svatko dalje nosi.

slika1aTuristička smo zemlja. Sezona još malo i  vrhunac svoj će postići. Gostiju je visok broj, gužve ulicama vladaju.

 Svi  oni će svoje mjesto potražiti ali  između svih tih predivnih apartmana u našoj zemlji mogu birati. Mnogi se trude za svog gosta i dok je ljepota sunca i najljepšeg našeg  mora  neopisiva, nije  dovoljna. Gosti na odmor stižu sa velikim očekivanjima.  Srca punih doživljaja  kući žele ići.  I neka sve drage doživljaje  u kofere svoje spakiraju jer upravo su oni ti koji će nam ih ponovo dovesti. Najljepše je kad  apartmane pune pravi gosti. Samo zadovoljne pravima  možemo zvati.

slika4a

 Sve  što u apartmanu raduje i ispunjava jednoga ne mora obradovati drugoga gosta. Velikog utjecaja mi tu nemamo.  Lijepo je kad  doživljaj apartmana posebnim stvorimo.  Sve  unešeno  srcem, emocijom i dušom bitno drugačiji osjećaj stvara i naš apartman  svojim  faktorom  x osvaja. Sav  poseban doživljaj može se stvoriti  bez velikih ulaganja. Neka poseban štih dočeka dragog gosta   na ulazu u iznajmljeni apartman.

Biti opušten na odmoru cilj je svakoga. Osloboditi um od svakodnevnih briga koje cijelu godinu  muče nije uopće jednostavan posao. Uživati u trenutku. Uživati u svakom trenutku, Zabava,  gužva i veliko društvo treba svima ali isto mali  komad mira i privatnog raja  svima je vrijedan zlata. Knjiga,mir  i relaksacija.

s3a

Predlažem da odličan i posebni štih u vašem apartmanu ili kući za odmor stvori  posebna njihaljka . Famozni  viseći krevet kod kuće rijetko tko  ima i obradovati će svakoga. Visjeti može u dvorištu ili dnevnom boravku. Bilo gdje da je smješten osjećaj  opuštenosti , mira i posebnosti izostati neće.

Slike preuzete sa www.interiordesignideas.com

MARIJA SABLIĆ

marija

Živim dan za dan bez maske na licu, hrabra da konačno budem svoja. Ne  volim površne ljude i odnose. Kao što volim iskrena i duga prijateljstva tako volim i dugovječne interijere. Ne volim isključivost i trudim se u svemu i svakome vidjeti nešto dobro . Kad mogu birati… obitelj, sunce i more uvijek  su mi najdraža opcija.

Kontakt: [email protected]

I LOVE HOME INTERIORS

Facebook KOMENTARI

Back To Top