ZTC

Ako još niste kupili božićne poklone, mi znamo s čime sigurno nećete pogriješiti stavite li kao poklon ispod bora, a to su parfemi, jer tko ne voli parfeme?! Zaista su posebni, a različiti mirisi često nas vežu uz različite uspomene i sigurni smo da ni My Spirit parfemi neće biti iznimka.

Ako ste ljubitelj kvalitetnih parfema po pristupačnim cijenama onda je parfumarna My Spirit savršena za vas jer My Spirit je prva i jedina tvornica parfema u Sloveniji gdje nude izvrsne muške i ženske parfeme visoke kvalitete i pomno odabranih sastojaka po koje su otišli čak u Francusku. U njihovoj tvornici pronaći ćete samo prave parfeme pakirane u bočice švicarske kvalitete, a i strogo su protiv testiranja na životinjama. U ponudi imaju čak 24 visoko koncentriranih ženskih parfema te 12 visoko koncentriranih muških mirisa stoga smo sigurni kako ćete i vi pronaći nešto za sebe.

 

No to nije sve, jer vaš poklon može biti i personaliziran i to na vrlo jednostavan način. Sve što morate je izabrati svoj omiljeni My Spirit parfem i otkriti im što želite da na njemu piše te izabrati dizajn etikete. Na ovaj način kreirate unikatan poklon za dragu osobu, a svi vole personalizirane darove i zato su MySpirit personalizirani parfemi naša iskrena preporuka. (https://www.myspirit.hr/unikat)

 

Pored već postojećih mirisa ovaj tim svakodnevno radi na sebi i širi svoju obitelj parfema vlastitim razvojem, a više o njima možete saznati na https://www.myspirit.hr, a ukoliko još ne znate koji vam je omiljeni parfem i jeste li zadovoljni kvalitetom možete naručiti i svoj besplatni tester i uvijeriti se sami. (https://www.myspirit.hr/besplatni-testeri)


Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE