skip to Main Content
MENU
Svi ga vole: Mickey Mouse ne izlazi iz mode!

Svi ga vole: Mickey Mouse ne izlazi iz mode!

Mickey Mouse, poznati Disneyjev animirani lik osvojio je naša srca još daleke 1928. godine, kada se prvi puta pojavio na malim ekranima. Rijetko tko je tada mogao i naslutiti da će skoro 90 godina kasnije biti prava ikona popularne kulture, obožavana ne samo u filmskoj industriji već i u onoj modnoj. Iako je riječ o liku namijenjenom prije svega najmlađima, činjenica jest da ga obožavaju baš sve generacije. 

Kao nepresušan vir inspiracije, ovaj simpatični lik, pojavio se u modnim kolekcijama brendova visoke mode poput Marc Jacobsa, ali i poznatim highstreet brendovima. Teško je reći što je bilo presudno i kako se Mickey Mouse zadržao na modnoj sceni, te usudili bismo se reći, postao poznatiji no ikada, ali sigurni smo da su njegov neodoljivi šarm i dječja zaigranost uvelike pridonjeli! Svi se ponekad želimo osjećati kao dijete i otploviti u svijet mašte, a koji je bolji način za to od odjeće inspirirane Disneyjevim likovima?

Mickey Mousea obožavaju i brojne poznate svjetske blogerice, koje svojim odvažnim odjevnim kombinacijama ujedno i postavljaju trendove. Prisutan je na majicama i hlačama te jaknama i modnim dodacima, ovaj naizgled dječji lik nikada nije izgledao modernije i privlačnije!

Ukoliko i sami želite modni dodatak inspiriranim Mickey Mouseom, a uz to obožavate domaći dizajn, svakako preporučujemo simpatične kape POA’S PASSION , koje će vam zasigurno unijeti dozu pozitivnosti i šarma u hladne zimske dane.

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Facebook stranica Poa’s passion, www.collagevintage.com, www.fashionandcookies.com, www. hypnotizingfashion.blogspot.si, fashionmagazine.com/fashion/mickey-mouse-fashion/

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top