ZTC

U ponedjeljak počinje nova školska godina i pravo je vrijeme za posjet našem najdražem ZTC-u, a mi smo vam pokušali donekle olakšati potragu i predložiti vam ono najbolje za nove početke.

Nova školska godina posebno je slatka uz nove korake i tenisice iz Hervis-a. Ukoliko tražite sportske artikle Hervis je trgovina za vas, ona nudi ogroman izbor sportskih artikala za trčanje, fitnes, biciklizam, planinarenje, kampiranje, skijanje, nogomet i mnoge druge, a tu je naravno i sve za vaše mališane kako bi mogli biti bezbrižni u udobnim i kvalitetnim tenisicama.Pravo je vrijeme za novi sat koji će vaše školarce voditi u prekrasne trenutke, a njega možete pronaći u trgovini Watch Centar koja je osnovana 1993. godine i danas je vodeći uvoznik i distributer svjetski poznatih brendova satova i modnog nakita. Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su njihove kvalitete ponude i usluge. Kako bi svojim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali su i vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara.

C&A odjeća za nove početke i jesenska izdanja vaših mališana jedna je od najdugovječnijih i inovativnih maloprodajnih trgovaca u globalnoj modnoj industriji. Posluju više od 170 godina, a pravi je obiteljski biznis koji se prenosi već šest generacija u koji se svakodnevno ulaže puno truda u prilagodbu i inovacije. Osnivači su braća Clemens i August Brenninkmeijer koji su stvorili pravu vrijednost, dizajn i kvalitetu te u njihovim trgovinama osim dječje odjeće i modnih dodataka možete pronaći i sve za muškarce i žene.


Više o ZTC-u, ponudi i trgovinama možete pronaći na službenoj WEB i Facebook stranici.

Pripremila: Stilueta
 
 

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE