ZTC

Humanitarna akcija koju su inicirali Kanal Ri i Udruga Riječko srce jučer je spojio srca u želji da se pomogne i olakše liječenje Odjela dječje onkologije i hematologije Dječje bolnice Kantrida. Različitim aktivnostima prikupljao se novac za čekaonicu, a zajedništvo svih generacija i želja da se malim doprinosima pojedinca napravi puno urodila je dovoljnim iznosom te će se ostatak novca iskoristiti za izgradnju igraonice.

U moru loših vijesti, teških tema, jučerašnji humanitarni koncert dočekali smo kao  pobjeda ljubavi, vjere, sinergije, zajedništva, ovo je pobjeda dobrih ljudi, jučer se na Trgu riječke rezolucije gdje se održao velik koncert, a u neposrednoj blizini, u riječkom Municipiumu je bio i call centar dobra energija mogla osjetiti u zraku i na licima svima koji su svojim znakom dobre volje dali potporu onima kojima je naša pomoć potrebna.

Odličan izazov glazbenika, medijskih osoba i javnosti, bila je ovo noć za pamćenje u centru Rijeke!

Do kraja mjeseca broj koji svi već dobro znaju bit će aktivan, stoga znate što vam je činiti 0609009 – Sve za našu djecu ♥

Još jednom našim kolegama iz medijske kuće Kanal Ri od srca čestitamo i zahvaljujemo što su pokazali što se sve može kad je želja iskrena i čista kao i svima koji su prepoznali ovu inicijativu.

Foto; Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE