Često je prva asocijacija na shopping centar potraga za novim modnim krpicama, ali naš riječki ZTC mnogo je više od toga. Centar za čitavu obitelj, ispunjen različitim sadržajima i aktivnostima, za različite uzraste, ukuse i potrebe. Bilo da tražite odjeću, obuću, kozmetiku, sportsku opremu, tehnologiju ili kućanske potrepštine – na pravome ste mjestu. Sve vam je nadohvat ruke po pristupačnim cijenama. 

Ljeto je odlično doba za organiziranje zabave na otvorenom za obitelj i prijatelje, uživanje u ukusnim specijalitetima, laganom povjetarcu i osvježavajućem piću. Za gurmansku zabavu potreban vam je odgovarajuć roštilj, posuđe i pribor za jelo. Prava kulinarska oaza krije se u trgovini Lonci  & Poklopci, mjestu gdje će uživati ljubitelji kuhanja, kvalitetnog posuđa i pribora za jelo.

Pronašli smo odličan roštilj, daske za rezanje i posluživanje te pribor za jelo koji se može pohvaliti vrhunskom kvalitetom, ali i estetikom. Prirediti roštilj za čitavu obitelj nikada nije bilo jednostavnije i zabavnije.

Ovog petka posjetite ZTC, uživajte u ugodno klimatiziranom prostoru, daleko od gradske vreve i vrućine i odaberite baš sve što vam je potrebno za ukusan roštilj.

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE