ZTC

U subotu 24. veljače organizira se buvljak humanitarnog karaktera. Mlade Riječanke Ana Badurina i Paola Vukelić odlučile su osmisliti događanje koje će biti pokriveno dobrom zabavom, modom, glazbom i ugodnim društvom sa notom humanitarnosti prema životinjama. Buvljak će se održati na adresi Zagrebačka 21c (Plesni&Fitnes Studio Trinity&co.) s početkom u 10:00 sati., gdje će vas osim mnoštva odjevnih kombinacija dočekati i genijalna mlada ekipa ljudi s kojima ćete se moći družiti sve do 16:00.

Ulogu “prodavača na jedan dan“ za ovu jedinstvenu priliku preuzeli su: Damir Kedžo, Ana Badurina, Paola Vukelić, Slađana Ostić, Ivana Pirizović, Zara Hrvatin i Filip Koludrović. Njihove brojne modne artikle i kombinacije moći ćete pogledati i kupiti po prihvatljivim cijenama, a poručuju da se možete i cjenkati… ?

Riječki humanitarni buvljak pomaže Udruzi prijatelja životinja Vis Vitalis koji brinu i skrbe o psima i mačkama. Više o njihovom radu i “četveronožnim štićenicima“ možete pogledati na njihovoj Facebook stranici. Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE