ZTC

Bomboni kao izvor vitamina…Zvuči primamljivo zar ne? Plavi “medvjedići” u rekordnom su roku zapalili društvene mreže, a koriste ih i brojne zvijezde poput Kylie Jenner i Vanesse Hudgens. No, neka vas izgled ne zavara, radi se o mekanim tableticama za žvakanje punim vitamina koji su odlični za zdravlje kose. Sadrže folnu kiselinu, biotin, cink, vitamine A, C, D, E, B6 i B12 miks koji je savršen za poticanje rasta kose, ali i za lijepu kožu i nokte,  Ujedno su prikladne i za vegeterijance i vegane pošto ne sadrže želatinu i mliječne sastojeke.

Na SLUŽBENOJ WEB STRANICI smo doznali da se radi o preparatu koji je prikladan za sve tipove kose, čak i za nježne loknice onih najmlađih. Namijenjen je jačanju kose, ubrzavanju rasta i poticanju prirodnog sjaja uz pomoć najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Dovoljna su dva “medvjedića” na dan da vaša kosa zablista!

Cijela priča doista zvuči zanimljivo, pa ipak skloni smo vjerovati da ništa ne može zamijeniti vitamine koje dobivamo svakodnevnom konzumacijom voća, povrća ili ribe, stoga svakako preporučujemo zdravu prehranu kao imperativ za zdravu kosu, ali i cijelo tijelo.

Jeste li već čuli za “čudotvorne” plave medvjediće? Biste li ih isprobali?

Kancelarija bar