ZTC

U današnje se vrijeme zaista teško može odrediti koji odjevni predmet je rezerviran isključivo za žene ili muškarce. Možda nešto rjeđe na našim ulicama, ali svakako na ulicama velikih svjetskih metropla možete primijetiti kako su razni odjevni predmeti postali unisex komadi i trendove namijenjene ženama prigrlili su muškarci i obrnuto.  Ne znam za vas, ali ja volim vidjeti takvo izražavanje kroz modu i to kada su oba spola u pitanju. Samo zamislite ženu u smokingu, dobrim cipelama, diskretno izvučenim tušem na kapcima i strogom, zalizanom frizurom – bolje ne može. Ili pak u svjetlosmeđem odijelu od tvida, s prslukom u istoj boji i smaragdno zelenom košuljom koja je svoj outfit zaokružila zlatnim prstenjem i klasičnim bež mantilom. Iako su tvid odijelo i tuxedo prvobitno bili namijenjeni muškarcima, žene ih nose već godinama i to vrlo dobro.

Outfit je definitivno deset puta bolji ako se dobro osjećate u onome što nosite, i to se vidi. Čak i kad birate neke neuobičajnije kombinacije, materijale, dezene ili detalje. Moda i stil su definitivno područja u kojima se ne treba ograničavati i možete si dati oduška dokle god ne skrenete u neukus. Osim toga, vlastiti stil nadograđujemo godinama, s vremenom selekcioniramo neke nama najdraže krojeve, materijale i boje i dajemo im osobni pečat. Možda ste povremeno pronašli inspiraciju u nekim odjevnim predmetima koji bi bili klasificirani kao muški, ili ste ljubiteljica modnih detalja tipičnijih za muškarce poput kravata ili leptir mašni. Volite li takav stil, današnja tema je po vašoj mjeri. U nastavku pogledajte neke od fotografija i detalja koje sam odabrala.

Izvori slika – Ženska moda  muškom ruhu…

www.pinterest.comwww.nymag.comwww.thisisglamurous.comwww.linio.comwww.stylishwife.comwww.realisticoverdose.comwww.fashiongum.com

TANJA LUČIĆ – mama, poduzetnica,  vlasnica butika LA VETRINA, četvrtkom donosi kolumnu o modi i stilu u kojoj će se naći brojni savjeti, zanimljive priče o odjevnim predmetima i i nepretenciozne ideje o odijevanju. Kolumna koja donosi stil i modu za svakodnevne kombinacije  svake žene!

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE