ZTC

Proljeće je upravo savršeno vrijeme za lijepe i šarene svilene marame. Možete odabrati one većih dimenzija, kao i one manje, džepne. Nemate li još uvijek finu i glatku svilenu maramu ne dvojite treba li se odvažiti i kupiti makar jednu, investicija će vam se svakako isplatiti. Pogotovo ako istražite razne načine nošenja svilene marame, tek toliko da maramu ne nosite uvijek i isključivo oko vrata.

U nastavku pogledajte kolaže koje sam vam pripremila. Neka vam posluže kao inspiracija i ideja. Maramu zavežite u kosu (kao traku ili turban), oko torbice, umjesto remena, oko ruke ili gležnja..odaberite cvjetni, geometrijski, apstraktni ili bilo koji drugi uzrak po vašoj želji. Nemojte odabrati jednobojne marame, proljeće je i boje su in.

Ako još uvijek niste sigurni želite li nositi marame, kupite, umjesto svilene, neku jeftiniju varijantu. Bitno da je velika, šarena, lagana i prozračna. A, ako je varijanta marame u kosi drastičan odmak od vašeg stila odjevanja nećete pogriješiti nosite li je na bijelu košulju, traperice višeg struka i ravne cipele neke nude nijanse ili ju svežite oko remena najdraže vam torbice.

TANJA LUČIĆ – mama, poduzetnica,  vlasnica butika LA VETRINA, četvrtkom donosi kolumnu o modi i stilu u kojoj će se naći brojni savjeti, zanimljive priče o odjevnim predmetima i i nepretenciozne ideje o odijevanju. Kolumna koja donosi stil i modu za svakodnevne kombinacije  svake žene!

Izvori fotografija:

www.stylishmods.comwww.glamsugar.comwww.pinterest.comwww.theheartsdelight.comwww.thaysdaher.comwww.aelida.comwww.glamradar.com Emanuelle Silk

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE