ZTC

U današnjoj temi predlažem vam deset outfita za Valentinovo.  Bez obzira na to što bismo mogli reći kako se radi o komercijalnom „prazniku“ i što bi se ljubav trebala slaviti svaki dan, zašto ne proslaviti i taj dan te provesti lijepu večer sa svojom polovicom. Možete iskoristiti prigodu i otići na večeru ili koncert i odjenuti nešto posebno. Ako ste slobodni, sredite se i izađite s prijateljicama. U svakom slučaju, nema smisla preskočiti zabavu i ne slaviti ljubav – onu koja već postoji ili onu koja tek dolazi.

ZTC

Kako je ipak o ljubavi riječ, većina odjevnih kombinacija u nastavku predlaže crvenu boju, kao simbol ljubavi i strasti, no pronaći ćete i pokoju kombinaciju bez crvene boje ako je iz nekog razloga ne preferirate i ne pristaje vam. Valentinovo je za dvanaest dana, stoga imate sasvim dovoljno vremena za planiranje outfita u kojem ćete proslaviti Dan zaljubljenih.

Izvor fotografija: polyvore /stylediarytanja

TANJA LUČIĆ – mama, poduzetnica,  vlasnica butika LA VETRINA, četvrtkom donosi kolumnu o modi i stilu u kojoj će se naći brojni savjeti, zanimljive priče o odjevnim predmetima i i nepretenciozne ideje o odijevanju. Kolumna koja donosi stil i modu za svakodnevne kombinacije  svake žene!

Kancelarija bar