ZTC

Možda ste baš zimski tip i uživate na ovim niskim temperaturama i na snijegu, a možda ste kao ja i najradije biste hibernirali do proljeća. Jasno je da svako godišnje doba ima svoje čari pa tako i ove trenutne hladnoće mogu biti podnošljivije, ako nađemo neku zanimaciju, bilo da uživate u zimskim radostima na otvorenom ili ste kući na toplom i pod dekicom.

Nekako, nakon božićnih blagdana i cijele strke oko dočeka Nove godine, uvijek poželim da proljeće stigne što prije. Dok čekamo toplije vrijeme i temperature koje nisu oko nule, ovoga sam vam četvrtka pripremila desetak kolaža s prijedlozima toplih zimskih odjevnih kombinacija, ali u casual i ležernoj varijanti. Cijeli smo se prosinac dotjerivali i uređivali pa bismo siječanj mogli obilježiti nešto jednostavnijim i udobnijim kombinacijama.

Slike su u nastavku, a želite li vidjeti detalje o odjevnim predmetima koji se nalaze u kolažima, potražite moj Polyvore profil: stylediarytanja

TANJA LUČIĆ – mama, poduzetnica,  vlasnica butika LA VETRINA, četvrtkom donosi kolumnu o modi i stilu u kojoj će se naći brojni savjeti, zanimljive priče o odjevnim predmetima i i nepretenciozne ideje o odijevanju. Kolumna koja donosi stil i modu za svakodnevne kombinacije  svake žene!

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE