skip to Main Content
MENU
Style Diary: 11 ideja za božićni outfit

Style Diary: 11 ideja za božićni outfit

Neki od nas Božić će dočekati kući u krugu obitelji i prijatelja, dok će drugi večer provesti u noćnom izlasku na ludoj božićnoj zabavi. Božićni blagdani su zaista posebno vrijeme, gradovi i domovi su okićeni, darovi su pomno odabrani i večeri su isplanirane danima unaprijed. Nakon što ste sve organizirali kako bi vaša obitelj provela najljepše blagdane vrijeme je da se posvetite sebi i svom božićnom outfitu. Prilika je takva da si možete dati oduška, čak i ako ostajete kući ne znači da se ne možete dotjerati.

Prije nego krenemo, mali podsjetnik: još uvijek se stignete naručiti na frizuru ili na jednostavno feniranje. Svježa frizura i dobar make up već su „pola posla“. Ovoga puta umjesto puno teksta u nastavku vam nudim deset prijedloga večernjih odjevnih kombinacija za blagdane. U tome mi je pomogla poznata stranica Polyvore koja nudi mogučnost kreiranja zabavnih kolaža za sve ljubiteljice mode (ako još niste, pokušajte i vi). Stranica Polyvore za kreiranje kolaža nudi različite odjevne predmete visokih i niskih cijena, stoga su ovi kolaži isključivo prijedozi i inspiracije a nikako sugestije za kupovinu izuzetno skupih odjevnih komada. Sa malo mašte i stila možemo se odjenuti lijepo bez da posežemo za pretjerano skupom odjećom. Želite li saznati više detalja o samim odjevnim kombinacijama potražite moj Polyvore profil – stylediarytanja

Nadam se da će vam se moji prijedlozi svidjeti i da će vam pomoći pri odabiru outfita u kojem ćete zablistati.

Sretan Božić želi vam vaša Tanja 😀

style

TANJA LUČIĆ – mama, poduzetnica,  vlasnica butika LA VETRINA, četvrtkom donosi kolumnu o modi i stilu u kojoj će se naći brojni savjeti, zanimljive priče o odjevnim predmetima i i nepretenciozne ideje o odijevanju. Kolumna koja donosi stil i modu za svakodnevne kombinacije  svake žene!

Fotografije: Polyvore

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top