ZTC

Priznajte nam, nedostaju li vama kvalitetna ženska druženja s dobrim povodom? Vjerujemo kako je odgovor potvrdan, a situacija je poznata i nama. Upravo zbog toga i ove godine povodom Dana žena, u suradnji s odličnim 4look timom organiziramo atraktivno druženje začinjeno brojnim elementima.

4look tim frizerki demonstrirat će najnovije trendove po pitanju dnevnih i večernjih frizura koristeći najnovije Kemon AND proizvode, a šapnut ćemo samo kako nam se i u ovom druženju pridružuju pjenušci Bottega Gold, tu je naravno i dobra glazba, a ostalo nekad zasad ostane tajna.

Prvi dio naše kampanje sniman je u 4looku i kavani Grad u Rijeci. Make up djevojaka potpisuju Andreja Frankić i Ana Mikulec, frizure 4look, odjevne kombinacije pronašli smo u riječkoj Bellissimi, dok su styling savršeno zaokružile naočale iz optike Vid.

Najbitniji dio naši su modeli, oni su stvarne djevojke, nenavikle na fotoobjektive i kamere, no svejedno odlično su se snašle i dočarale energiju koju smo htjeli, a koja se temelji na ženstvenosti, toplini i ljepoti različitosti!

One su Vanja Longin  – trudnica koja se savršeno uklopila u priču i kojoj ipak posebno zahvaljujemo, Nikolina Nisić, Karla Lucić, Daril Broskvar i Nikolina Bonefačić.

U priču o savršenom ženskom druženju uklopio se i Ženski rokovnik. Posebnost ovogodišnjeg izdanja je što su stranice ispisale stvarne žene, naime Ženski rokovnik za 2018. godinu predstavlja najljepšu i najvažniju suradnju do sada, prvi put rokovnik nije kreiran i osmišljen od strane kreativnog tima. Rokovnik za 2018. godinu kreirale su njegove korisnice! Više od 500 žena ispisalo je predivne, inspirativne poruke, riječi koje bi uputile svojim prijateljicama i koje su otisnute na stranicama rokovnika. Nije li to predivno?

Naše su damice u svoje rokovnike zabilježile sve dnevne obaveze, ali i zajednička druženja jer u životu koji stalno juri obaveza je svake od nas zastati i posvetiti vrijeme sebi i prijateljicama.

A upravo to je i naša zadnja poruka danas, 10.03. u 4look Academy pripremamo kvalitetno žensko druženje povodom Dana žena, istog trena vadite rokovnike, zapišite datum i nazovite prijateljice. Stvorimo neke nove lijepe uspomene zajedno!

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE