Studio ljepote Anais na Viškovu jedna je od omiljenih beauty oaza Riječanki koje su svoje povjerenje dale Ani Mikulec I njezinom timu.

Anais prati svjetske trendove po pitanju kose i make up-a, a to potvrđuje I zadnja kampanja snimana upravo u ovoj beauty oazi kao i u novootvorenom caffe baru Infinity na Viškovu koji se savršeno uklapa u viziju casual trenutaka žena koje za sebe biraju samo najbolje.

“U ulogama modela nalaze se stvarne žene, inače naše su vjerne klijentice, time smo htjeli pokazati kako je nama svaka žena bitna I kako svaka žena može izgledati odlično I osjećati se izvrsno u svojoj koži. Volimo I slavimo različitost godišta, osobnosti, životnog stila. To je jako bitno, a kako bi im olakšala tremu čak sam I ja odlučila stati iza fotoparata I izaći iz svoje zone komfora” uz smijeh progovara Ana Mikulec koja potpisuje make up svih djevojaka.

Za kosu su se pobrinule Ana I Tea Ćiković dok fotografije potpisuje Marko Šteković. Vještom timu u ruke su se prepustile Antonela Doko, Maja Čabrić, Martina Gibičar I Marijana Banović koje su se savršeno snašle u ulogama modela.

Antonela Doko

Maja Čabrić

Martina Gibičar

Marijana Banović

Stuidio ljepote Anais I ovom kampanjom poručuje ženama da njeguju svoju osobnost, usude se biti svoje drugačije te u posebnim prilikama uz odabir ovog tima jednostavno zablistaju u svojoj koži!

Ana je i stalni član tima Viktora Drage posljednih par godina na svim važnijim projektima te se upravo priprema za veliki projekt na kojem surađuju, a koji će se održati u ožujku.

Ne trebamo naglašavati kako u sezoni maturalnih zabava, vjenčanja i svih bitnih prilika mogućnost da sve obavite na jednom mjestu značajno olakšava organizaciju i čini da jednostavno uživate u beauty trenucima, jer to ste i zaslužile!

Pripremila: Stilueta

Foto: Marko Šteković

Vaši komentari
SALLY