ZTC

STUDIO LJEPOTE ANAIS nalazi se na Viškovu te objedinjuje usluge friziranja, ekstenzija trepavica, nadogradnje noktiju i makeup-a. U ugodnom ambijentu s punom pažnjom i predanošću tim Studia ljepote „Anais“ posvetit će se vašim potrebama.

Koliko god se svi veselili dolasku ljeta, uvijek postoji problem – kako održati kosu zdravom i njegovanom. Studio ljepote Anais za vas predstavlja novi proizvod koji dolazi direktno iz srca Brazila – Sao Paulo CADIVEU professional. ECO Keratin s kojim ćete u samo par koraka doći do savršeno zdrave, glatke i nevjerojatno sjajne kose. Proizvod je „eco friendly“ – ne sadrži štetne tvari te ujedno neće iziritirati vaše oči kod tretmana. Vaša kosa će bit zdrava, glatka i njegovana do 3 mjeseca. Sada je pravo vrijeme da priuštite svojoj kosi tretman s ECO Keratinom jer vaša kosa će vam biti zahvalna.

Svojim klijentima pružaju tretmane i blagodati opuštanja kakve zaslužujete nakon napornog radnog dana. Uvjerite se u kvalitetu njihovog studija jer ćete iz njega izaći ljepši, sretniji i opušteniji.

 
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari