skip to Main Content
MENU
Studio ljepote Anais predstavlja novitet  koji će se svidjeti vašoj kosi!

Studio ljepote Anais predstavlja novitet koji će se svidjeti vašoj kosi!

STUDIO LJEPOTE ANAIS nalazi se na Viškovu te objedinjuje usluge friziranja, ekstenzija trepavica, nadogradnje noktiju i makeup-a. U ugodnom ambijentu s punom pažnjom i predanošću tim Studia ljepote „Anais“ posvetit će se vašim potrebama.

Koliko god se svi veselili dolasku ljeta, uvijek postoji problem – kako održati kosu zdravom i njegovanom. Studio ljepote Anais za vas predstavlja novi proizvod koji dolazi direktno iz srca Brazila – Sao Paulo CADIVEU professional. ECO Keratin s kojim ćete u samo par koraka doći do savršeno zdrave, glatke i nevjerojatno sjajne kose. Proizvod je „eco friendly“ – ne sadrži štetne tvari te ujedno neće iziritirati vaše oči kod tretmana. Vaša kosa će bit zdrava, glatka i njegovana do 3 mjeseca. Sada je pravo vrijeme da priuštite svojoj kosi tretman s ECO Keratinom jer vaša kosa će vam biti zahvalna.

Svojim klijentima pružaju tretmane i blagodati opuštanja kakve zaslužujete nakon napornog radnog dana. Uvjerite se u kvalitetu njihovog studija jer ćete iz njega izaći ljepši, sretniji i opušteniji.

 

Pripremila: Stilueta

Facebook KOMENTARI

Back To Top