skip to Main Content
MENU
Stiže prosinac! Vi se omotajte u ljubav, a darove zamotajte u cvjetarni Gea!
Maja Vanek Gregorović

Stiže prosinac! Vi se omotajte u ljubav, a darove zamotajte u cvjetarni Gea!

Pred vratima naših života kuca prosinac, užurban, pozitivan i veseo, donosi radost, druženja, zajedničke trenutke i želju da jedni druge obradujemo, društvom i znakovima pažnje.

Sveti Nikola otvara sezonu darivanja i našim najmlađima donosi veselje kroz poznatu priču koja nagrađuje dobro ponašanje, poštivanje i razumijevanje, a i ove godine u čizmici će se sigurno naći poznati brendovi odjeće kao i igračke koje možete pronaći u riječkom ZTC-u.

Slijede Božić i nova godina, vrijeme novih odluka, dobrih navika, dobrih želja i darova! A jednako kao i sam poklon, onaj neizostavni wow efekt budi i pakiranje, mi smo ove godine odlučili ne riskirati i prepustiti se rukama Maje Vanek Gregorović.

U cvjetarni Gea, osim što će složiti buket za svaku vašu priliku, s jednakom će se lakoćom i ljepotom pobrinuti da vaši darovi te pakiranje uz simboličnu cijenu, izgledaju jedinstveno, primamljivo i kao da su izašli iz radione Djeda Božićnjaka i njegovih vrijednih vilenjaka!

Maja će vas prvo poslušati, a zatim će vaše želje pretočiti u prekrasne aranžmane  koje će vam čak biti žao otvoriti, šarmantni, blagdanski i posebni, na vama je samo da ih čuvate do onog posebnog trena i uživate u osmijehu na licu svojih voljenih kad dar prime u ruke.

Brojna prodajna mjesta ZTC-a već vas spremno dočekuju s idejama za darove s kojima nećete pogriješiti, uz prekrasan blagdanski ugođaj u centru, cvjetarna Gea smještana na -1 etaži radi svaki dan od 8-21h (nedjeljom 09-21h), pružit će vam šećer na kraju i vašem daru dati dodatni pečat!

Za sve upite slobodno kontaktirajte 098 976 8867, a Cvjetarnu Gea možete potražiti na FACEBOOKU.

Darujte s ljubavlju, ovoga prosinca zapakirajte vaše dane  u obilje sreće i pažnje i povratna ljubav neće izostati!

Vidimo se u najljepšem centru, duh blagdana neka grije i vaša srca, vidimo se u ZTC-u…

Facebook KOMENTARI

Back To Top