SALLY

U samom srcu Učke, nedaleko do poznatog doma na Učki, smjestila se zelena oaza mira i prirodne ljepote, Ranč Bubach. Ovaj ranč doista nedaleko od Rijeke čini da zaboravljate buku i vrevu grada te se začas pronalazite u nekom drugačijem prostoru i vremenu, okruženi zelenom tišinom i životinjama kojima se podjednako vesele djeca i odrasli.

Konji, kravice, magarac, pas, suživot životinja i čovjeka u ovim prirodnim kulisama učinit će da se isključite od briga,  a prilika da ruke umjesto tipkovnicama zamijenite draganjem životinja, noge navikle na jurnjavu zaposlite bezbrižnom šetnjom učinit će da level stresa kojima je često svakodnevica ispunjena padne u drugi plan.

Ljetnih dana spas od vrućina pronađite u zaklonu podno Učke, autentična atmosfera, mir, zelenilo, jedan smo obiteljski izlet umjesto klasičnim morskim pejzažima zamijenili zelenom idilom i nismo požalili. Vrijeme za nas, vrijeme za punjenje baterija i vrijeme za stvaranje uspomena, sve je to Ranč Bubach na kojem će vas dočekati i najstariji konj u Hrvatskoj, 43-odišnji Brnjo, ali i mlađi Sokol, kravica Viola, pas Bubi, kočija koju je naš mlađi član obitelji prozvao cabriom  dok je djevojčica prvi put spremno odlučila zajahati konja.

ZTC

Brnjo

Viola

 

Ukoliko ne volite gužve, a želite odmak od svakodnevice, poslušajte naš savjet i ovoga vikenda u vašu rutu stavite poznati ranč, dok djeca imaju priliku igrati se i uživati, roditelji imaju priliku opustiti se. I svi sretni, a nije li to najbitnije? 

U zelenilu Učke, svega kilometar od bivšeg odmarališta “Ina” nalazi se ova oaza koju ćemo sigurno opet rado posjetiti u istom angažmanu!

Pripremila; Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

ADVENT NA GRADINI