ZTC

U samom srcu Učke, nedaleko do poznatog doma na Učki, smjestila se zelena oaza mira i prirodne ljepote, Ranč Bubach. Ovaj ranč doista nedaleko od Rijeke čini da zaboravljate buku i vrevu grada te se začas pronalazite u nekom drugačijem prostoru i vremenu, okruženi zelenom tišinom i životinjama kojima se podjednako vesele djeca i odrasli.

Konji, kravice, magarac, pas, suživot životinja i čovjeka u ovim prirodnim kulisama učinit će da se isključite od briga,  a prilika da ruke umjesto tipkovnicama zamijenite draganjem životinja, noge navikle na jurnjavu zaposlite bezbrižnom šetnjom učinit će da level stresa kojima je često svakodnevica ispunjena padne u drugi plan.

Ljetnih dana spas od vrućina pronađite u zaklonu podno Učke, autentična atmosfera, mir, zelenilo, jedan smo obiteljski izlet umjesto klasičnim morskim pejzažima zamijenili zelenom idilom i nismo požalili. Vrijeme za nas, vrijeme za punjenje baterija i vrijeme za stvaranje uspomena, sve je to Ranč Bubach na kojem će vas dočekati i najstariji konj u Hrvatskoj, 43-odišnji Brnjo, ali i mlađi Sokol, kravica Viola, pas Bubi, kočija koju je naš mlađi član obitelji prozvao cabriom  dok je djevojčica prvi put spremno odlučila zajahati konja.

Brnjo

Viola

 

Ukoliko ne volite gužve, a želite odmak od svakodnevice, poslušajte naš savjet i ovoga vikenda u vašu rutu stavite poznati ranč, dok djeca imaju priliku igrati se i uživati, roditelji imaju priliku opustiti se. I svi sretni, a nije li to najbitnije? 

U zelenilu Učke, svega kilometar od bivšeg odmarališta “Ina” nalazi se ova oaza koju ćemo sigurno opet rado posjetiti u istom angažmanu!

Pripremila; Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE