ZTC

Večernje druženje sa najboljim prijateljicama? Macaroons, pink limunada, plišane trenerke, dobra knjiga i mirisna svijeća? Priznajte, zuvči primamljivo! Svima nam je ponekad potrebno žensko druženje u krugu prijateljica, osoba koje nas najbolje razumiju i uvijek su tu da nas saslušaju i stave nam osmijeh na lice. Izdvojite večer u tjednu za opuštanje, mi znamo kako!

Kod poznatog modnog dvojca ELFS, pronašli smo neodoljive, meka trenerke od pliša, koje će se izvrsno uklopiti u našu verziju ženskog druženja. Ti i najbolja prijateljica u istim trenerkama? Vrijeme je za fotkanje!


Kako bi atmosferu prilagodili ženskom partyju u Bershki smo pronašli mirisne svijeće sa natpisima poput “Txt your cyber lover” i odmah se zaljubili! Što se dogodi na partyju ostaje tamo!

Život može biti lijep, knjiga naše riječke autorice Ivane Grabar, ultimativno je “žensko štivo”. Sigurna sam da su mnoge vaše prijateljice čule za ovu knjigu i progutale je u jednom dahu. Ženske večeri idealno su vrijeme za razmjenjivanje savjeta, iskustava i malih prijateljskih tajni, a ova je knjiga savršeni je saveznik u tome!

Izabrala sam i nekoliko neodoljivih kozmetičkih proizvoda, naravno u ružičastoj boji, koji će uljepšati svako žensko druženje. U L’Occitane sam pronašla simpatičan balzam za usne, a rumenilo u The Balm. Vrijeme je za isprobavanje novih trendova, a za to ne postoji bolja prilika od večeri sa svojim curama. Želite isprobati kako vam stoji eyeliner u ludoj boji ili nova nijansa rumenila? Oduvijek vas je zanimalo kako bi vam stajala kovrčava kosa? Vrijeme je za isprobavanje!

                                    
 

Ukoliko želite prostor dekorirati prostor odličan odabir usu popularni “flower box”100 & HAPPINESS, nama je zapeo za oko jedan ispunjem macaroonima i svježim ružama. Počastite sebe i prijateljice slasticama i cvijećem te stvorite oazu za opuštenje, barem za jednu večer.

Što je ženska zabava bez pića i slastica? Ružičasta limunada i preslatki macaroonsi iz poznate zagrebačke slastičarnice Magnolija definitivno će izmamiti osmijehe na lica. Kod domaćeg brenda Remake pronašli smo šarmantne i duhovite tanjure za posluživanje. Znam, već ih zamišljate na svojem stol i Instagram profilu, ne krivim vas! Jednostavno su divni!

Neka ovo bude posebna večer u ružičastom tonu, obavijena dobrom energijom i ljubavlju. Uživajte u malim trenucima sa svojim prijateljicama!
Pripremila: Katja Grubiša
Photo: facebook stranice Remake, Elfs, Magnolija, 100& happiness, web stranica L’Occitane, The Balm

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE