ZTC

Portal Shhhefica ove subote u Rijeci organizira, intenzivnu radionicu digitalnog marketinga, Digital Wings Express koja će vas opskrbiti svim najvažnijim vještinama i alatima digitalnog marketinga.

Digital Wings Express će vam u samo pet sati otkriti sve o najpopularnijim digitalnim kanalima, pomoći vam da uz praktične savjete učinite svoje stranice uspješnima, naučite se brendirati na Instagramu i povežete se s utjecajnim ljudima putem LinkedIna. Na radionici ćete naučiti i osnove oglašavanja na društvenim mrežama te kako optimizirati vaše budžete da za minimalno ulaganja ustvarite maksimalne rezultate.

Kroz edukaciju vas vodi predavačica Tanja Džido, osnivačica portala Shhhefica koja posjeduje više od deset godina iskustva u različitim segmentima komunikacija, a svoje iskustvo u digitalnom marketingu stekla je radeći na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih, ali i lokalnih brendova poput American Expressa, Samsunga, adidasa, Audija, Staropramena, Southern Comforta, Johnnie Walkera, Pedigree-a, INA-e, Karlovačkog piva i mnogih drugih. Uz mnogobrojne konferencije i radionice, završila je i dodatne edukacije iz područja marketinga, event i brand managementa te iz područja društvenih mreža i digitalnog marketinga. Visoko je ocijenjena predavačica na brojnim poduzetničkim akademijama i programima, a polaznici najviše hvale njen jednostavan način objašnjavanja, želju za dijeljenjem znanja i zaraznu energiju.


Čitatelji Stiluete imaju priliku osvojiti kotizaciju za radionicu u nagradnom natječaju koji traje do četvrtka, 23. svibnja u 23:59, na način da nam na mail redakcija@stilueta.net  pošalju zašto bi je baš vi trebali osvojiti i kako će vam pomoći u svakodnevnom životu i poslovanju. Najkreativniji odgovor po izboru stručnog žirija će osvojiti jednu kotizaciju za radionicu koja će se održati u subotu 25. svibnja u Hotelu Bonavia u Rijeci, od 9 do 14 sati.