ZTC

Došlo je vrijeme godišnjih odmora i odlaska na plažu, a mi vam donosimo pet zlatnih savjeta kako bi vaše iskustvo na plaži bilo što bolje i opuštenije te kako bi maksimalno uživali i iskoristili svoj odmor ili slobodan dan.

1. PITI PUNO VODE

Ljeto je pred vratima i svjesni smo velikih vrućina koje nas očekuju, odlazak na plažu pa čak i hladovina neće vas  spasiti od užarenog sunca. Obavezno sa sobom na plažu ponesite vodu kako ne bi dehidrirali ali i kako bi lakše podnijeli vrućinu koja vas očekuje. Ako ste ljubitelji hladnog osvježenja preporučamo vam da bocu vode dan prije zaledite u škrinji. Zaleđena voda će se lagano topiti na suncu, a vi ćete uvijek pri ruci imati ledeno osvježenje.

2. KREMA SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Kada odlazite na plažu svakako je potrebno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom kako bi se štitili od štetnih UV zraka, čak i kada sunce prekrije oblak ono je dovoljno opasno za vašu kožu. Ako se ne želite s plaže vratiti crveni kao rak koristite kremu sa zaštitinim faktorom prije i za vrijeme izlaganja suncu, osim što ćete bolje izgledati i vaša koža će vam biti zahvala.

3. DOBRA KNJIGA

Uz ugodno mjesto na plaži i ledeno osvježenje dobra knjiga će svakako podignuti odmor na novu razinu. Opustite se uz štivo koje volite i sati će proći kao minute, a na kraju dana poželjet ćete vratiti vrijeme kako bi opet mogli uživati u svijetu mašte dok se lagano izležavate na plaži.

4. DOBRO DRUŠTVO

Uz dobro društvo odlazak na plažu ne može biti dosadan, kada skupiš ekipu svakakve aktivnosti dolaze u obzir. Možete igrati odbojku na pijesku, uživati u aktivnostima u moru poput igranja picigina, otići u obližni beach bar na ovosezonske koktele ili jednostavno ležati i čavrljati s prijateljima.

5. STILUETA NA DLANU SA SVAKODNEVNO NOVIM TEMAMA

I kao šećer na kraju, za savršen ugođaj na plaži iz svoje torbe izvucite mobilne telefone, posjetite Stiluetu i uživajte u zanimljivim i raznolikim pričama koje vam svakodnevno donosimo.

Nadamo se da smo vas barem malo nadahnuli s ovim malim savjetima i da će uz njih vaše iskustvo odlaska na plažu biti savršeno.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE