ZTC

ZTCaffe inovativan je koncept koji javnosti pobliže predstavlja poznatu osobu, a sve u neformalnom i opuštenom druženju uz priliku prisutnima da  gostu postave pitanja i saznajte sve što ih zanima. Nakon Elle Dvornik, u subotu, 20.05., nasuprat voditeljice Vedrane Lisice sjela je Andrea Andrassy, popularna kolumnistica Index.hr portala koja je dio svojih kolumna objedinila u knjigu Dnevnik gradske cure, a javnost je osvojila britkim humorom koji donosi hrvatsku zbilju na jedan potpuno drugačiji način.

Vedrana Lisica

Andrea Andrassy

Andrea je otkrila kako je pisati počela slučajno, nakon što joj je otkazan “dejt” ostala je doma, a Matija Babić (urednik Indexa, op.) na svom je Facebooku objavio kako traže kolumniste. Javila se, počela i ostalo je povijest, danas iza sebe ima preko 260 kolumni, preko 150 000 pratitelja na društvenim mrežama, brojne suradnje i gostovanja poput onog u popularnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato.

Miljenici ove mlade dame nisu propustili priliku da postave pitanja, a Andrea je neka pitanja i vrlo vješto i duhovito izbjegla poput onog ima li dečka na što je u maniri današnjih Pinterest quotova navela – Nije bitno imati dečka, bitno je imati sebe i izazvala smijeh publike.

Najšarmantija pitanja imao je mali Mihael, tako je Andrea odgovarala voli li med i voli li nogomet a kad je pozvala Mihaela da se pridruži svi su se iznenadili kad joj se na sceni pridružio petogodišnjak kojem je tata pomogao da sastavi pitanja koja su osvojila i Andreu i sve ostale u ZTC-u.

Andrea je privukla publiku različitih generacija i pokazala kako je njezin smisao za humor savršen ne samo u pisanoj verziji već i ovoj “živućoj”, ZTCaffe još je jednom u Rijeku donio priliku da upoznamo poznato ime u toplom i bliskom okruženju, a vjerujemo kako ćemo usrećiti brojne čitateljice i čitatelje kad kažemo kako je iduće #ZTCaffe druženje zakazano za 10.06., u goste dolaze Bruno Šimleša, vidimo se!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE