skip to Main Content
MENU
Stilueta u posjeti:  Kozmetički studio Zen

Stilueta u posjeti: Kozmetički studio Zen

„Htjela sam studio koji će odisati toplinom i ugodom, u kojem će se klijentice i klijenti osjećati ugodno i dobrodošlo“ riječi su Emanuele Slavić, vlasnice Kozmetičkog studija Zen, Mučići 9, Jurdani koji, smješten uz samu prometnicu s osiguranim parkirnim mjestom, nudi mir, opuštenje i kvalitetnu uslugu

Emanuela Slavić, vl. Kozmetičkog studija Zen, salon je otvorila 2009. godine, vrlo iznenada, uz završeno školovanje te brojne edukacije oduvijek je planirala otvaranje svoga salona, a nakon otkaza, mjesec dana bilo je dovoljno da odluči krenuti u svoj poslovni pothvat i otvori svoj studio.

O kvaliteti i profesionalnom pristupu govore brojne edukacije i doškolovanja, a Emanuela u svojoj radnoj knjižici ima upisan impresivan broj zanimanja: nutricionist, kozmetičar, pediker, vizažist, tehničar za ugradnju noktiju, medicinski maser…

„U poslu su jako važna stalna ulaganja u nova znanja i edukacije i to nas čini drugačijim od drugih, učenje nikad ne prestaje“ naglašava Emanuela koja uspješno balansira privatnim i poslovnim obavezama.

Emanuela Slavić

Emanuela Slavić

IMG_7436

S: Majka ste male djevojčice, kako ste uskladila poslovne i privatne obaveze, studio Zen je čitavo vrijeme radio?

Tako je, studio je stalno radio, ja sam do zadnjeg dana pred porod  radila, a prvi tretman nakon poroda, došla sam odraditi kad je beba imala deset dana S njezinih navršenih dva i pol mjeseca skroz sam se vratila, nije mi bilo lako, teška je to odluka no nije bilo druge, imam pomoć i podršku obitelji što je najvažnije.

S: Otkrijte nam više o imenu, zašto baš Zen?

Rijetko govorim o imenu, najčešće kad me sami klijenti pitaju, ime ima posebno značenje. Zen je ime našeg psa, bernardinca, dvije godine prije otvorenja salona smo ga uzeli, tada nismo znali za zdravstvene probleme koje je imao, bila je to ljubav na prvi pogled… Uspostavilo se da ima luksaciju i displaziju kukova, davali su mu još par mjeseci života, najviše godinu, dvije… Te dvije godine navršio je u periodu kad sam otvarala salon, bila sam jako ponosna na sebe, smatrala sam velikim uspjehom, srećom i zadovoljstvom što je još s nama i kad smo otvarali studio – ime Zen predstavljalo je simbol svega lijepoga. Uložili smo puno truda i ljubavi u taj odnos i Zen je još s nama unatoč crnim prognozama, ima sedam godina 🙂

S: Jako lijepo… Iza vas su brojni projekti i suradnje, a  jako zanimljivo, imala ste i ugovor s Novom TV, o čemu se točno radi?

To je bilo prije majčinstva, imala sam ekskluzivni ugovor, zaštitna lica navedene televizije prilikom boravka u PGŽ surađivala bi s nama, jedna jako lijepa suradnja, isto tako rado pamtim i dane kada sam šminkala za Playboy. Pamtim brojne uspješne suradnje, predavač sam i u obrazovanju odraslih te održavam brojne edukacije vezano uz struku,  svi željni znanja mogu me  slobodno kontaktirati.

S: Kozmetički studio Zen može se pohvaliti brojnim tretmanima,  koji su tretmani najtraženiji?

U našem studiju imamo jako puno usluga i teško je izdvojiti  najtraženije. Japansko iscrtavanje obrva (microblading), volumen 9D ekstenzije trepavica, aktualni su i tretmani tijela i pripreme za ljeto. Uvijek su tražene manikure, pedikure, trajni lak, ugradnja noktiju, tretmani lica – naročito za problematičnu kožu, tu sam specijalno educirana. Sve je više mladih i osoba zrelije dobi koji se susreću s tim problemima, u Zenu radimo specijalizirane tretmane čišćenja lica kako bi pomogli riješiti pitanje problematične kože.

IMG_7480

IMG_7456

IMG_7464

S: Spomenula ste anticelulitne tretmane, koje je idealno vrijeme za krenuti s njima kako bi na ljeto bili u dobroj formi?

Sada je idealno vrijeme da se krene s tretmanima kako bi se kontinuiranim radom  postigli željeni rezultati.

S: Jako nas zanima i japansko iscrtavanje obrva (microblading), o čemu se točno radi?

Obrve su okvir našeg lica, a malo koja žena je zadovoljna prirodnim izgledom obrva. Japansko iscrtavanje obrva vrsta je trajnog make up-a kojim se postiže željeni oblik, gustoća i debljina obrva. Radi se o tretmanu kojim se obrve ručno iscrtavaju i pigment unosi u kožu posebnim micro nožićem.  Boje su hipoalergene, a sama nijansa bira se uz naše savjetovanje, a prema željama klijentica.Tretman je idealan za sve žene jer ne trebaju voditi brigu o obrvama koje su u svakom trenutku savršene, a vi bezbrižne.

IMG_7440

S: Kako bi stekla uistinu veliko znanje o cijelom postupku, odlučili ste se educirati vani?

Budući da se radi o jednom osjetljivom tretmanu, odlučila sam se educirati u Ljubljani i Beču kako bi stekla potrebna medicinska znanja kao podlogu za sam tretman. U Ljubljani sam usavršila tehniku izrade obrva, naknadno sam se odlučila na edukaciju u Beču gdje sam s medicinskog aspekta ovladala tretmanom koji nije klasičan, vrlo je osjetljiv i traži potpunu predanost kod samog postupka. Više o japanskom iscrtavanju obrva možete pronaći i na našoj internetskoj stranici – JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA – MICROBLADING.

Kozmetički studio Zen, samo 15 minuta od centra Rijeke umjesto užurbane gužve gradske vreve pruža jedan mir i relaksaciju kao i komfor jer vas čeka osigurano parkirno mjesto ispred samoga ulaza. Već pri ulasku osjećate dobru energiju i dobrodošlicu ovoga mjesta, na vama je samo da se opustite i prepustite profesionalnim rukama Emanuele Slavić.

IMG_7399

IMG_7447

Zen uistinu nudi zen trenutke koji su nam u današnja vrlo brza i stresna vremena svima potrebni.

KOZMETIČKI STUDIO ZEN

Mučići 9, Jurdani

Kontakt: 051 279 655, 091/522-5619

KOZMETIČKI STUDIO ZEN

KOZMETIČKI STUDIO ZEN FACEBOOK

Tekst, foto: Stilueta

Facebook KOMENTARI

Back To Top