ZTC

Andrea Anić Dokmanović, modna dizajnerica poznatog hrvatskog brenda Andy’s, javnost prepoznaje prema uvijek originalnim i domišljatim kreacijama, bogatim haljinama i kaputima uz koje nećete proći nezapaženo. Posljednjih nekoliko godina na domaćoj se modnoj sceni nametnula kao dizajnerica čiji je rad prepoznat i van granica Hrvatske. Mi smo ponosni što njezin rad ima središte upravo u našoj Rijeci te s veseljem pratimo svaki njezin idući modni korak.

Nedavno je otvoren novi Andy’s atelier u Rijeci (ul. S.V.Čiče 20B), a mi smo ga s veseljem i osobno posjetili. Baš kao i uvijek, Andrea nas je dočekala vedrog i nasmijanog lica i sama uzbuđena što je posjećujemo u novom prostoru. Već s prvim korakom nismo mogli sakriti oduševljenje, prostor osim što izgleda divno, zrači pozitivnom i svježom energijom.

Ugodan prostor okupan je prirodnim svijetlom, a bijeli zidovi pridodaju osjećaju prostranosti. Iako je i sam za sebe prostor vrlo lijep, mi smo se ipak usredotočili na brojne detalje te naravno kreacije na svakome koraku. Od prepoznatljivih kaputa, preko haljina i suknji, u ovome ćete atelieru svakako pronaći nešto za sebe. 

Prostor za rad, isprobavanje haljina ili samo razgovor i planiranje kreacije s Andreom  – sve je na jednome mjestu i izgleda odlično! Svi ovi dijelovi čine kreativnu atmosferu u kojoj se svatko osjeća ugodno i opušteno. 

Također od nedavno su sve kreacije dostupne i preko WEB SHOPA, stoga nema razloga za brigu ako niste u mogućnosti i sami zaviriti u novootvoreni atelier. Našoj Andrei želimo puno uspjeha na novoj adresi, smijeha, plesa i divnih kreacija te još jednu uspješnu modnu sezonu.


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE