Rijeka je od svibnja prošle godine bogatija za jednu jako zanimljivu adresu koja kvalitetu života stavlja na viši nivo. Manufaktura je prepoznatljiv opatijski brand, prodajno mjesto koje donosi hrvatske proizvođače i biranu domaću kvalitetu, a sada je na adresi Riva 2 svoje mjesto pronašla u domovima brojnih Riječanki i Riječana koje za sebe i svoje obitelji biraju samo najbolje i provjereno.

Od finih delicija, prirodne kozmetike, nakita, proizvoda za dom i ideja za darove… Manufaktura oplemenjuje životni stil, ali i donosi nova saznanja, to je mjesto u kojem je kupovina samo šećer na kraju priče jer prvo će vas oduševiti raznolikost asortimana kao i prilika da naučite i uvjerite se u širinu i kvalitetu proizvoda s domaćim potpisom.

Manufaktura otvara brojna pitanja na koja će uvijek dobiti ljubazan i opširan odgovor, rado ćete otkriti vaše navike te dobiti priliku da ih poboljšate. Stoga, ne čudi da je ovo prodajno mjesto u centru Rijeke s pogledom na more omiljeno svim generacijama, od studentica, obitelji i umirovljenika, a jednom kad uđete i doživite ovaj poseban veliki svijet u malom, uvijek ćete se rado vraćati.

Dobar život uvijek se temelji na dobrim i zdravim navikama, jedna od naših je posjet trgovini Manufaktura koja donosi dobre promjene u naš životni stil i daje nam priliku da učimo i usvajamo nove zdrave navike koje u konačnici rezultiraju sretnijim životom.

A to je ono čemu svi težimo. Vidimo se u Manufakturi!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Marija Mažar                Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE