ZTC

Rijeka je od svibnja prošle godine bogatija za jednu jako zanimljivu adresu koja kvalitetu života stavlja na viši nivo. Manufaktura je prepoznatljiv opatijski brand, prodajno mjesto koje donosi hrvatske proizvođače i biranu domaću kvalitetu, a sada je na adresi Riva 2 svoje mjesto pronašla u domovima brojnih Riječanki i Riječana koje za sebe i svoje obitelji biraju samo najbolje i provjereno.

Od finih delicija, prirodne kozmetike, nakita, proizvoda za dom i ideja za darove… Manufaktura oplemenjuje životni stil, ali i donosi nova saznanja, to je mjesto u kojem je kupovina samo šećer na kraju priče jer prvo će vas oduševiti raznolikost asortimana kao i prilika da naučite i uvjerite se u širinu i kvalitetu proizvoda s domaćim potpisom.

MY SPIRIT

Manufaktura otvara brojna pitanja na koja će uvijek dobiti ljubazan i opširan odgovor, rado ćete otkriti vaše navike te dobiti priliku da ih poboljšate. Stoga, ne čudi da je ovo prodajno mjesto u centru Rijeke s pogledom na more omiljeno svim generacijama, od studentica, obitelji i umirovljenika, a jednom kad uđete i doživite ovaj poseban veliki svijet u malom, uvijek ćete se rado vraćati.

Dobar život uvijek se temelji na dobrim i zdravim navikama, jedna od naših je posjet trgovini Manufaktura koja donosi dobre promjene u naš životni stil i daje nam priliku da učimo i usvajamo nove zdrave navike koje u konačnici rezultiraju sretnijim životom.

A to je ono čemu svi težimo. Vidimo se u Manufakturi!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Marija Mažar                Foto: Ivor Mažar

SALLY