skip to Main Content
MENU
STILUETA U POSJETI – ISTRALANDIA!

STILUETA U POSJETI – ISTRALANDIA!

Istralandia – samo ime otkiva kako se radi o jednom neobičnom i zabavnom mjestu koje egzistira poput sretne zemlje za sebe, daleko od briga, problema, politike, crnih i žutih tema, ovo je mjesto koje očarava kako djecu tako i odrasle!
Istralandia je namijenjena svim generacijama, ljubiteljima dobre zabave, adrenalina i opuštanja.
Odlična internetska stranica savršen je putokaz u sve što vas očekuje ukoliko se odlučite posjetiti ovo mjesto što svakako sugeriram.
Ono što vam preporučam odmah po dolasku je obilazak kako bi pronašli mjesto koje najviše odgovara vama i vašim potrebama. Uz tri bazena neće vam nedostajati relaksacije i zabave; bazen s valovima, hidromasažni bazen te dječji bazen koji je bio i naša baza budući da smo najzabavniju vodu u Istri kako ovo mjesto od milja zovu posjetili u obiteljskom aranžmanu, djevojčica ima pet godina te dječak godinu i četiri mjeseca.

Vjerujem da će sve naše čitateljice posebno zanimati kako su se proveli klinci i mogu najiskrenije napisati – fantastično. Djevojčica nije stala cijeli dan, dječji bazen s toboganima, gostovanje klauna, pjena party i ples u vodi u bazenu s valovima, animacija u dječjem bazenu, vrijeme nam je proletjelo u raznovrsnim sadržajima. Prije polaska brinulo me kako će biti najmlađem članu obitelji te sam računala da će mu sve to nakon 2, 3 sata dosaditi. No, bila sam u krivu. Dječji bazen s rekvizitima koje smo ponijeli (kantice, lopatice, lopta na napuhavanje…) pokazao se kao savršen izbor, od silnog adrenalina i stalnih kretanja preskočili smo popodnevni san no čim smo sjeli u auto, oboje su zaspali što s našom djecom nije slučaj ni pravilo već rijetkaaa izminka.
Ono što sam primijetila je da Istralandiu rado posjećuju obitelji, ali i parovi, starije ekipe prijatelja jer osim bazena tu su i odlični tobogani s čak 1,6 kilometara staza koji vas samo pozivaju da se odvažite i svome danu dodate dašak adrenalina.
Mi nismo bili u mogućnosti radi dječice, ali značajno smo se pogledali i dali si do znanja kako ćemo smisliti nešto kako bi idući puta i toboganima dali priliku da bolju recenziju, nadam se da moja sestra čita jer ovo vjerojatno znači da ćemo te ponijeti s nama pa znaš što te čeka 😀
Aquapark Istralandia je prijatelj kućnih ljubimaca, za vaše su ljubimce osigurali posebne bokseve, izvan Aquaparka. Ulazak u Aquapark nije dozvoljen za ljubimce, bez obzira na njihovu veličinu. Nadoplata za boks za ljubimca je 70kn. Svog ljubimca možete posjetiti/ prošetati kad god želite. Broj raspoloživih bokseva je ograničen, stoga se najavite ranije kako bi i po ovom pitanju bili mirni.
Potpuno opremljena Prva pomoć nalazi se na ulazu u Aquapark Istralandia, s kvalificiranim i osposobljenim osobljem. Medicinska sestra je tijekom cijelog radnog vremena u Istralandiji
Osiguran je veliki parking ispred Aquaparka koji se ne naplaćuje.

Svakom je roditelju dijete na prvom mjestu i želja da bude sretno. Istralandia je upravo to – zabava, sreća, stvaranje obiteljskih trenutaka i uspomena kojih ćete se uvijek rado prisjećati, a Istralandiji ćete se jedva čekati vratiti.
Voda i inače donosi mir, a ovaj Aquapark s pogledom na plavetnilo i zelenilo u doista čarobnoj Istri pruža nezaboravan boravak u čistom, prijateljskom, toplom ozračju, kao da smo zakoračili u jedan drugi svijet.
Nedavno je Hrvatska proglašena najpoželjnijom destinacijom na svijetu, uz sve prirodne ljepote kojima obiluje, ovo je idealan primjer kvalitetne ne samo domaće već svjetske destinacije jer primamljivi sadržaji i kvaliteta, čistoća, razina usluge i uopće sami koncept, Istralandia je oplemenila domaću ponudu. I inače savršenoj Istri dala još jedan dodatan plus i motiv da sretno zaključimo: Stvarno si krasna zemljo, Istro mila.
I da, dolazimo uskoro ponovo i jako se veselimo.

ISTRALANDIA

ISTRALANDIA FACEBOOK

Facebook KOMENTARI

Back To Top