ZTC

Obitelj Salaj prije 17 godina počela je, ne znajući,  pisati povijest. Kićenje imanja kako bi svima pružili osmijehe i prekrasnu božićnu priču postalo je jedna od najljepših hrvatskih bajki,  a u Čazmu tako godinama stižu posjetitelji iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja.

„Moji davno željeni dječački snovi ostvareni su u dolini mog djetinjstva“ stoji u jednom od kutaka ovog raskošnog imanja koji mami posjetitelje, ali i nudi ono najljepše. Uspomene. Trenutke. Sjećanja.

Ove godine Božićna priča obitelji Salaj dolazi u najraskošnijem izdanju, preko 4 milijuna lampica, puno dekoracija, posjeta, iznenađenja, sadržaja, svakodnevni vatromet, a važan dio svega je i izvrsna ugostiteljska ponuda koja čini da osim duha dobro nahranite i tijelo!

IZVRSNA UGOSTITELJSKA PONUDA NADOPUNILA JE BOŽIĆNU PRIČU OBITELJI SALAJ

Restoran Kod Salaja donosi bogatu gastro ponudu i osjećaj ugode boravka

Kažu da ljubav ide kroz želudac, slažemo se s tim, i sami smo imali priliku uživati u dnevnoj ljepoti imanja Salaja, uzeli smo si vrijeme za savršen gastro predah,  a zatim se prepustili noćnoj čaroliji lampica i vatrometa. Po završetku noćne šetnje opet smo sjeli u restoran da podjelimo dojmove i uživamo u desertu jer najljepši trenuci uvijek se dijele za stolom  uz finu hranu..

Posebna gastronomska ponuda jela i pića dolazi u toplom ambijentu uz vrlo ljubazno osoblje, stalno napominjemo kako su detalji ti koje čine razliku, ovdje ti detalji dolaze u vidu dodatnih sadržaja  poput bojica za djecu koja uvijek u restoranu traže dodatnu animaciju, a ako ste neodlučni pri odabiru jela, budite slobodni prepustiti se savjetima ovog vrhunskog tima.

Restoran „Kod Salaja“ donosi preko 300 sjedećih  mjesta, ali imanje sad već poznate obitelji sadrži i dodatnu ponudu koja obogaćuje cijelu priču i donosi mnogo razloga da provedete prekrasne trenutke.

Pizzeria, fritule, grijana kućica, adventski sadržaji,  Božićna priča obitelji Salaj nudi cjelovitost sadržaja i raznovrsnost ponude za sve generacije svojih posjetitelja.

Više o svemu možete saznati i na službenoj internetskoj stranici SALAJLAND, postoje varijante organiziranog prijevoza, a nama ne preostaje drugo nego poželjeti vam sretan put i prekasne trenutke, ne sumnjamo da ćete poput nas jedva čekati povratak u mjesto okruženo šumom, obavijeno velom lampica i najljepših emocija…

Znate da volimo lijepe priče, da biramo sadržaje i preporuke, a čarolija blagdana i ove godine stanuje na jednom posebnom imanju koje možete posjetiti do 13. siječnja 2019. godine, svakim danom od 15:00 do 22:00 sata, uključujući vikende i blagdane.

Uživajte u toplom boravku, finoj hrani i neopisivoj emociji. Uživajte u Božićnoj priči obitelji Salaj!


Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar