Ljeto, more, putovanja, sve je to nekako iza nas, ljetne avanture i odmori sada idu u kutiju lijepih sjećanja no rujan nosi prepoznatljive mirise novih početaka u kojima treba uživati. Konačan povratak na gradske ulice, Korzo, Rijeka je postala prepoznatljiva rijeka dobre energije i dragih lica, prepričavaju se doživljaji, priča se o planovima.

 

Kraj ljeta donosi novo ruho grada kojeg volimo.

Ljeto je bilo radno i u Sally atelieru, dizajnerica Džana Ravlić sa timom je kreirala brojne haljine za svečane prilike, a u razgovoru s Džanom naslućujem kako će i jesen biti vrlo radna i dinamična! Sally posjećuju žene svih generacija, u potrazi za “onom jednom haljinom za neku posebnu priliku”, maturalne haljine, vjenčanja, kombinezoni za žene koje vole drugačije, kompleti… Kreativnost se na ovoj adresi rađa svakog dana!

Razgovori o ljetu, modi, haljinama, idejama prelili su se iz ateliera smještenog u Užarskoj ulici do našeg Korza gdje smo upijale sretne trenutke gradske vreve, susreta i atmosfere koje nam je nedostajala.

Stalno naglašavamo kako je bitno da se svaka žena osjeća dobro u svojoj koži, uz pravu kreaciju to je spoj koji osvaja, Sally kreacije slave žensku individualnost i snagu i čine da se svaka od nas osjeća zadovoljno i sretno, neovisno o godinama, neovisno o kilogramima, centrimetrima, treba uživati u sebi sada i ovdje, ako ne sada – onda kada?

Uživajte u rujnu, uživajte u sebi, uživajte u svemu što život pruža – lijepa kreacija, lijepi susret, lijepo prijateljstvo, sasvim dovoljno za sreću!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Iva Kjaer

Vaši komentari
SALLY