skip to Main Content
MENU
STILUETA PREPORUKA: TOP 5 PREDMETA KOJI SE TREBAJU NAĆI U SVAKOJ TORBI #DOMAĆIDIZAJN #BUSINESSLOOK

STILUETA PREPORUKA: TOP 5 PREDMETA KOJI SE TREBAJU NAĆI U SVAKOJ TORBI #DOMAĆIDIZAJN #BUSINESSLOOK

U  današnjoj preporuci govorimo o predmetima u izradi domaćih dizajnera kojI se moraju naći baš u svakoj torbi, u ovome slučaju mi smo izabrali EKATRIN KATRIN torbu izrađenu od najkvalitetnije eko kože u koju će stati sve vaše omiljene sitnice…

torba1. Boca za vodu

Kako bi ostali hidratizirani tokom dana važno je piti dovoljno tekućine. Mi biramo prekrasne EQUA BPA free bočice koje nikada nećete zaboraviti ponijeti sa sobom.

  1. Planer

Dobra organizacija ključ je svega, a za nju vam treba pregledan planer koji će vam olakšati organiziranje poslovnih i privatnih obaveza za nadolazeći dan. Predivan dizajn rokovnika MAŠNICAodmah je pridobio našu pažnju te ćemo ga sa veseljem držati u torbi. Posebnost ovih rokovnika je da se mogu personalizirati, pa tako postoje primjerci poput Studentske mašnice i Poslovne mašnice, koji su izrađeni baš po vašoj mjeri.

  1. ADSIGN BY ANA DOROTIĆ book keeper

Vaše omiljenje knjige, za faks ili razonodu zaslužuju prikladan omot koji će ih čuvati od svih vanjskih utjecaja. Ovi book keeperi dolaze u širokoj paleti boja, a izrađeni su od najkvalitetnijih materijala poput poliuretana i eko kože.

  1. 4. Kozmetička toribca COLOR PHOBE

Ponekad tokom dana želimo popraviti šminku ili parfem i volimo da su ti proizvodi nadohvat ruke  te lijepo organizirani. U tu svrhu savršeno će poslužiti ove vrckave, šarolike torbice koje će vam izmamiti osmijeh samim pogledom na njih. Dostupne su u više veličina,a  stanu u baš svaku torbicu. Mi ih obožavamo!

  1. GEPETTO CROATIA sunčane naočale

Sunčane dane neizostavan su modni dodatak kako ljeti tako i zimi. Kvalitetne sunčane naočale štite vaše oči od štetnih UV zračenja, a ujedno podižu i svaku odjevnu kombinaciju. Zaljubljeni smo u ove originalne Gepetto naočale i želimo baš svaki primjerak!

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: facebook stranice navedenih brendova

Facebook KOMENTARI

Back To Top