ZTC

Isprobavanje haljina prekrasno je iskustvo.

Isprobavanje Elfs haljina nenadmašno je iskustvo. 

Otkada je otvorena prva riječka Elfs trgovina, ovaj poznati dvojac glavna je tema u riječkim modnim krugovima. Trgovina izgleda prekrasno, a odjeća i modni dodaci s potpisom Elfs jednostavno su čarobni. Nisam dugo dvojila, znala sam da ove haljine želim i sama isprobati. Ove srijede uzbuđeno sam ušetala u trgovinu i na trenutak pobjegla od nemilosrdnog sunca.“Ah, mogla bih isprobati ovu, a možda i ovu. Gle, ona je divna. Hmmm i ona je u baš mojoj boji!” Misli su same prolazile glavom, a haljine u najrazličitijim krojevima i bojama lebdjele pred očima. Uz pomoć ljubazne prodavačice odabrala sam svojih savršenih 5 haljina koje želim u svojem ormaru ovog ljeta. Bacila sam se na slatke muke, odnosno isprobavanje ovih ljepotica.

Prva haljina u poznatom je Jackie stilu. Nježna ružičasta nijansa savršena je za ljeto, a ova haljina izgleda odlično u poslovnim, ali i večernjim kombinacijama. Osjećala vrlo profinjeno i dotjerano, mogla bih se bez problema zamisliti kako svakoga dana koračam Korzom u haljini poput ove. San gradske djevojke!

Iz pripijene, jednostavne ružičaste haljine, presvukla sam se u neodoljivu, raskošnu haljinu s cvjetnim uzorkom. Ovo je definitivno jedna od onih haljina u koje se zaljubite na prvi pogled. Pristaje vam savršeno u to nema sumnje, željeli biste plesati i vrtjeti se u njoj danima, jer za to je i stvorena – uživanje! Osjećala sam se kao da sam zakoračila u bajku… Ova haljina savršen je odabir za posebne prilike poput ljetnih vjenčanja.

Bijela boja definitivno je boja ljeta. Uz preplanulu put izgleda očaravajuće, a upravo je takva i sljedeća haljina. Jedno je sigurno:  Sa haljinom poput ove ne ćete proći nezamijećeno. Trodimenzionalni cvjetovi daju joj poseban bajkoviti šarm, a model laska figuri. Haljina dostojna posebnih trenutaka, kada želite zabljesnuti i izdvojiti se u masi!

Iduća haljina prava je ljetna, prozračna i lagana ljepotica u kojoj će i najtopliji dani biti podnošljivi. Šarmantan kroz s volanima i decentnom čipkom neizostavan je ljetni trend, predstavljen na ljupki način. Sa ovakvom haljinom bez straha možete čitavog dana juriti gradom, a uvečer obući potpetice i uputiti se u provod!

Za kraj, haljina koja me instantno privukla, što krojem, što kombinacijom boja. Čim sam je obukla i pogledala se u ogledalo znala sam da je odličan odabir. Ovo je jedna od onih haljina, koje obučete i ne dvojite mnogo. Znate da vam pristaje i odražava vaš stil, osjećate se ugodno te istovremeno zanosno. 

Ako ste u potrazi za haljinom za posebne prilike ili jednostavno želite investirati u bezvremenski i kvalitetan dizajn, na pravome ste mjestu. Posjetite novootvorenu trgovinu u ul. Pavla Rittera Vitezovića 5 i uživajte u bajkovitom modnom carstvu. 

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Eni Brušnjak

Zahvala: Elfs trgovina

Kancelarija bar