ZTC

Kako se bliži zima, sve češće odabiremo ostanak u toplini svojeg doma, stvarajući toplu oazu za večernje opuštanje. Posebnu atmosferu u interijeru uvijek stvaraju mirisne svijeće, svojim suptilnim titranjem stvaraju prigušenu svjetlost dok se prostorom šire prekrasne arome. Kada je u pitanju jesen, posežemo za nešto jačim, slatkastim mirisima poput cimeta, naranče ili bundeve. Osim što imaju olfaktivnu ulogu, svijeće također uljepšavaju interijer  vanjskim izgledom odnosno pakiranjem. 

Danas smo odabrali nekoliko svijeća s domaćim potpisom koje će definitivno uljepšavati naše domove kroz čitavu jesen i zimu, u kišnim večerima i maglovitim jutrima, kada se samo želimo sklupčati pod dekicom i sanjarit. 

Novootkrivena riječka “mirisna” oaza naziva HOUSE OF CANDLES jednostavno se morala pronaći na ovoj listi. Instantno su nas privukli prekrasnim proizvodima, ali i vizijom koju imaju. Svaka svijeća predstavlja spoj njihove dvije ljubavi: svijeća i kristala, koje svojom svjetlošću krase zidove i potpuno tihom energijom ispunjavaju domove.  

 

Ove svijeće izrađene su od eko parafina (parafin koji je najmodernijom tehnologijom očišćen od mogućih potencijalnih štetnosti), eko boja, eteričnih ulja i kristala. Priznajemo da nam je ideja o svijećama koje unose mir i pozitivnu energiju u prostor vrlo privlačna, a izabrati idealnu jesensku svijeću uz ovakav izbor postao je pravi izazov. 

U potrazi za jesenskim svijećama koje bi mogle oplemeniti naš dom, posegnuli smo i za obožavanim WHISPER OF NATURE svijećama. Osim što prekrasno izgledaju i mirišu, svako od njih krasi i posebna poruka poput: “Životna radost je u svemu. Osjeti je.” Podsjetnik da se radujemo onim malim stvarima u životu, svakome od nas zatreba s vremena na vrijeme.  

Ove su svijeće predivan poklon dragoj osobi ili jednostavno mali poklončić kojime ćete nagraditi sebe i uljepšati omiljenu prostoriju u stanu. Također, ponovno se radi o potpuno prirodnim mirisima, a pri izradi se koriste isključivo organski sastojci visoke kvalitete,  eko vosak i pamučni fitilj koji pri izgaranju ne štete zdravlju.

Za kraj, na ovoj se listi morao pronaći i jedan od brendova koji nas oduševljavaju svakim novim korakom. Od same početne vizije, preko realizacije proizvoda, dizajna, fotografije i promocije – NOTES OF ZAGREB prati visoka estetika, inovativnost i kreacija koja inspirira.

U njihovoj kolekciji mogu se pronaći svijeće i raspršivači mirisa posebno inspirirani upravo jeseni. Prepuštamo vas slatkom odabiru omiljenog proizvoda… 


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Unsplash, Whisper of nature, Notes of Zagreb, House of candles

Vaši komentari