ZTC

Vaša najbolja prijateljica se udaje, a vi se pitate što joj pokloniti? Slatke muke danas je riješila preslatka ASOS bridal kolekcijaS ovakvim poklonima od srca, sigurna sam da će te nasmijati prijateljicu, ali i izmamiti pokoju suzu radosnicu. Posebni dani u životima poput vjenčanja, zaslužuju biti obilježeni na pravilan način, uz puno smijeha, zagrljaja i prekrasnih poklončića. 

Prikladno za njezin poseban dan – kozmetička torbica u pastelnom tonu sa zlatnim natpisom “bride”. Jedan pogled dovoljan je da se rastopimo i poželimo jednu takvu…

Savjeta nikada dosta, ova knjiga ne samo da ima šarmantne korice, već i korisnu unutrašnjost. Slatki “last minute” savjeti za čim bolju pripremu na svakome području, takvih nikada dosta!


Kao stvoreno za pidžama party sa djeverušama – divan ogrtač, udobne papuče i ostale sitnice sa prigodnim natpisima. Preslatko i sa pravom dozom humora, baš ono što tražite! Neka ovi pokloni pokažu koliko je volite i poznajte njezin ukus. 


Team bride – baš ono što tvoja prijateljica treba na  taj dan, svoje najdraže oko sebe. Zajedničko slavlje ljubavi i novog poglavlja u njezinom životu. Pokloni su tu da vas nasmiju i zabave, ali zajednički trenuci su ono što ostaje zauvijek. 


 
Vjenčanja su uvijek radosna, zanimljiva, posebna, neka cijeli proces priprema protekne u izvrsnom raspoloženju i iznenađenjima, posebno je to doba i za vaše prijateljstvo, stoga uživajte!
Photo: Asos

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE