ZTC

U petak, 20.10. Rab će ponovno biti obojan u pink, jer na poziv Grada Raba, na otok stiže omiljena riječka autorica i kolumnistica Pink Pen, Ivana GrabarAutorica je Rab, otok ljubavi, posjetila u srpnju 2016. godine kada je u Villi Mahačeva održala promociju za svoju prvu knjigu Pink Pen, na kojoj je prisustvovalo više od 60 oduševljenih žena s otoka.

Krajem prošle godine, Ivana je, uz pomoć čitatelja, izdala svoju drugu knjigu pod nazivom „Život može biti lijep“, a upravo s promocijom na Rabu, nakon ljetne pauze, kreće nastavak promocija po Hrvatskim gradovima.

I ovaj puta Rab očekuje more ljubavi, pozitive i emocija kojima autorica zrači, kao i  nezaboravnog druženja i komunikacije sa čitateljima. Promocija knjige će se održati u petak, 20. listopada s početkom u 19 sati, u Gradskoj knjižnici Rab. Ulaz je slobodan.

Na promociji će autorica pričati o ljubavi i o tome kako je zavoljela sebe, te pročitati par ulomaka iz, sada već slobodno možemo reći, vrlo omiljene i tražene knjige „Život može biti lijep“.

Pokrovitelj promocije knjige „Život može biti lijep“ na Rabu je Grad Rab.„Kada sam prošlo ljeto bila na Rabu – zaljubila sam se u ovaj otok. Nije niti čudo kada je predivan! I ljudi su divni, topli i otvoreni. Imam zaista puno čitatelja na otoku ljubavi i zbog toga jedva čekam ovu promociju. Hvala Gradu Rabu na pozivu i gostoprimstvu ♥ kao i Gradskoj knjižnici Rab na susretljivosti i pomoći u organizaciji ove večeri. Rab, vidimo se 20.10.!“ Vaša Pink Pen, Ivana Grabar

Izvor: PR

Foto: Josip Čekada 

Vaši komentari