ZTC

“Svi se smiju isto na svim jezicima jer je smijeh univerzalna veza.”
Yakov Smirnoff

Svaki dan bi trebao biti rezerviran za malo smijeha, jer uz smijeh i dani su ljepši, večeri smirenije i s osmijehom na licu najlakše je zaspati. Festival smijeha i ove se godine vraća na Kastav, a dok mi nestrpljivo čekamo ulaznice koje će već sljedeći tjedan biti u prodaji, otkrit ćemo vam i ovogodišnji program i njegove goste.

Kakav show mogu napraviti 3 vrhunska stand up komičara, najbolji vic maher s Balkana, imitator i hit predstava za koju se traži karta više? Saznajte od 14. do 16.lipnja u Kastvu!

Nakon točno godinu dana zabava na Kastvu se ponavlja, a sigurni smo ni da smijeha neće nedostajati. Program započinje u petak, 14. lipnja s početkom u 20:30, Ivan Šarić će kao i prošle godine otvoriti ovaj festival, a njegov nastup možete očekivati već u 20:45. U petak osim Ivana će vas nasmijati i vic maher Edin Adilović, dok vas u subotu 15. lipnja u 20:45 čeka Peđa Bajović stand up te u 21:45 Nesha Bridges stand up. Vikend i kraj ovog festivala zaključit ćemo u nedjelju 16. lipnja s početkom u 21:00 uz hit komediju “Ništa ljubav samo sex” čiji tekst i režiju potpisuje Rene Bitorajac, a u njoj glume Csilla Barath Bastaić, Petra Dugandžić, Iskra Jirsak i Katarina Baban. Voditelj festivala je Danko Ažić (imitator).

Karte od sljedećeg tjedna u prodaji, a za više informacija posjetite Facebook stranicu Festival smijeha 2019. kao i istoimeni događaj.

Sponzori projekta: Grad Kastav, Dr. Stanić, Montelektro, Orcus plus, Dentorium Malinska i Novi list


Foto: Festival Smijeha/Unsplash

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari