skip to Main Content
MENU
Stilueta preporuka: Personalizirani etui za putovnicu s domaćim potpisom!

Stilueta preporuka: Personalizirani etui za putovnicu s domaćim potpisom!

Stalno govorim (i pišem, još češće) kako se život sastoji od sitnica, s jedne strane sretno ukradenih trenutaka u društvu onih koje volimo ili ponekad solo što je jednako bitno, a s druge strane u detaljima koji oplemenjuju našu svakodnevicu. Vjerujem da većina nas teži tome da budemo jedinstveni i drugačiji, sjećam se uvijek sam voljela imati neki poseban nakit, posebnu torbu, nešto što me osim sebe same čini posebnom na prvi pogled prema vanjskom svijetu. To njegujem i danas i to se trudim prenijeti i djeci. Želim da imaju svoje JA, da cijene male stvari i da nikad ne požele biti dijelom mase. 

A male stvari velikog su značaja kad primite u ruke nešto personalizirano, još kad tome dodamo putovanja, dodatno ćete im se radovati s ovom stavkom.

Etui za putovnicu Ulice snova hrvatski je proizvod, od prekrasnih kolorita do posebne poruke ili vašeg imena, vaša putovnica zaslužuje ovaj lijepi komad garderobe, a idealan je i kao poklon. U svakom slučaju, jedna od darova koji me posebno raznježio i razveselio i posljednje vrijeme.

Kvalitetan, poseban, lijep i personaliziran.. Već maštarim gdje ćemo dalje, moja putovnica, moj etui i ja…

VIŠE NA LINKU… 

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Marija Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top