ZTC

Mnogi će se složiti sa mnom kada kažem da bi svaki dan trebao biti Valentinovo… “Zato što je utorak”, dovoljno je dobar “izgovor” da svoju dragu iznenadite malim znakom pažnje poput njezinog omiljenog cvijeća. Pa ipak, činjenica jest da na Valentinovo naglašavamo darivanje, stoga sam danas pripremila nekoliko poklončića kojima možete razveseliti djevojku.

Šarmantni hrvatski brend  LITTLE MISS PUU u svojoj bogatoj ponudi nudi i personalizirane drvene kocke ili škrinjice koje čuvaju najljepše uspomene i pričaju najposebije priče – one koje su samo vaše! Birajte unikatne poklone, koji će trajati čitavi život!

Brend ISSA ARTS prava je oaza duhovitih, simpatičnih ilustracija koje ne možete ne voljeti. Uvuku vam se pod kožu, zaključaju u srce i tamo ostanu. Jednostavan poklon od srca, poput šalice sa natpisom You are my Wonder Woman! savršen su odabir!

Decentna narukvica u boji ljubavi sa potpisom ZLATNA KIŠA još je jedan lijepi znak pažnje koji će razveselit dame. “Ljubav je na krilima sreće”…

Ukoliko tražite poklon sa daškom humora, majice KOKA imaju sve što tražite. Kvalitetna izrada, dizajn koji odražava ukus sa tračkom humora i domaći potpis! Može li bolje?

Tko još nije čuo za koncept HYGGE ili ti male tajne sretnih života Danaca?Definitivno “must have” za 2017. godinu za sve ljubiteljice dobrog štiva! Iznenadite ju njezinom omiljenom knjigom!

Ukoliko je vaša draga ljubiteljica mirisnih svjećica, obožavat će novu kolekciju poznatog domaćeg brenda WHISPER OF NATURE, pod nazivom Ljubav je slatka. Ne možemo se više složiti! Predivan izgled i miris za savršenu romantičnu atmosferu…

U poznatoj zagrebačkoj slastičarnica Magnolija uvijek ćete pronaći kreativne slastice lijepog izgleda i još boljeg okusa. Povodom Valentinova, izaberite macaroonse u obliku srca u lijepog kutiji uz bocu vina ili ljubavnog napitka? Hmm… Uživajte u večeri samo za vas!

Cvijeće je uvijek odličan izbor. U cvjetarni “Ne zaboravi me” na Trsatu uz pomoć ljubaznog osoblja pronaći ćete savršeni buket cvijeća ili ružu…Istražite koje je omiljeno cvijeće vaše ljepotice i razveselite je poklon od srca, koji odražava koliko je poznajete.


Te za kraj, ne zaboravite pokazivati svoju ljubav i poštovanje prema partnerici svaki dan. Zajednički gradite odnos pun harmonije i sreće te uzajamne ljubavi…

Photo: facebook stranice navedenih brendova, Ivor Mažar
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari