skip to Main Content
MENU
Stilueta preporuka: Noć za Čarobne žene u Rijeci!

Stilueta preporuka: Noć za Čarobne žene u Rijeci!

Ukoliko tražite vrijeme za opuštanje, dobru zabavu, nešto drugačije i kvalitetno, vrijeme je da ovaj petak provedete u društvu žena uz tematsku večer posvećenu Čarobnim ženama.

Dugi vikend prilika je da zablistate i učinite nešto za sebe, a savršena prilika je već ovaj petak, 28.10., Magical Goddess Night by Womanary koji će se održati u Mystique clubu u centru Rijeke.

Priča o Čarobnicama počinje krajem 17.stoljeća u obitelji Warren  s Charlotte Warren. Charlotte je bila pod nadzorom Eve – prve vještice i njezinom kovenu vještica u Colonial Virginia jer je bila trudna s vrlo čarobnim djetetom. Pred kraj trudnoće, Charlotte je oteta od strane zlog čarobnjaka,  a 31. listopada 1670. Charlotte su spasile Čarobnice koje čine tri sestre Halliwell – Prudence, Piper i Phoebe. One su poslane natrag u vrijeme iz 20 stoljeća kako bi se sačuvala sudbina bijele magije i svjetlosti.

Prudence “Prue” Halliwell najstarija od triju sestra koje su se vratile kroz vrijeme da spase čarobno dijete , rođena je 28. listopada 1970. Datum koji je odabran i za ovu magičnu večer!

14799022_1092230527530915_130887950_n

Događanje slavi zajedništvo među ženama i obiteljske vrijednosti u danima kojima se stavljalju maske i slavi Halloween, ovo je drugačiji vid zabave.

Uz to, ni odabir Mystique cluba nije slučajan, od imena i atmosfere mjesto se savršeno uklapa u viziju magične noći koja slavi dobrotu i ljepotu, unutarnju i fizičku svake žene.

Raspored:
19:00 Make up i hair corneri – Becoming Magical Goddess

21:40-22:25 Predavanje Romane Krstekanić Wake up your inner Magical goddess 

22:25 Snack time uz naputke nutricionistice Diane Gluhak, savjeti o receptima iz Magične knjige 

23:00 Magical dance by Adriana Josipović 

Prijave obavezne putem maila: [email protected]

Kotizacija: 100,00kn, na dan događanja: 150,00kn, s uključenim noćenjem: 260,00kn

U cijenu kotizacije uključen make up i  frizura u stilu događanja, zalogaji, piće dobrodošlice, radionice.

Make up potpisuje IBBeauty, Callegari i Studio ljepote Anais koji je zaslužan i za frizure uz studio Mithuna te Sensa Organic Studio koji će predstaviti i ukrase za kosu, novitet u radu.

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top