ZTC

Ljeto je izvrsno doba za putovanja i posjete omiljenim destinacijama sa “wish liste”.  U želji da se spakiramo za putovanje, te ponesemo ograničenu količinu stvari često se i sami izgubimo. Toliko je različitih sandala, haljina i torbi koje želimo spakirati, a o kozmetici da i ne govorimo. Pa ipak, postoji nekoliko savjeta koji na jednostavan način pomažu. Kako se efikasno spakirati te maksimizirati prostor otkrivamo u današnjem članku…

Koliko puta vam se dogodilo da se spakirale prveliku količinu stvari, te je na kraju polovica istih ostala neraspakirana? Ključ svega je da pokušate unaprijed isplanirati odjevne kombinacije, kako ne biste nosili višak odjeće. Također ponesite nekoliko ključnih komada, za koje znate da ćete ih nositi te ih možete kombinirati  u više prilika. Poput omiljene torbe i para udobnih sandala.

Budite realni i  ponesite onu odjeću koja će vam zasigurno trebati, te u kojoj se osjećate ugodno i lijepo. Prije odlaska provjerite i vremensku prognozu kako biste spakirali prikladnu odjeću. 

Dodatan savjet jest da odjeću zarolate kako biste pridobili na prostoru

Odlično rješenje za organizaciju su i “odjeljci” unutar torbi koji pomažu da odjeću i modne dodatke odvojeno čuvate te imate pregled nad spakiranom količinom stvari. Kada su u pitanju predmeti poput torbi ili šešira njiovu unutrašnjost ispunite odjećom ili nakitom, kako biste maksimizirali prostor.

Također, nabavite putna pakiranja omiljenih kozmetičkih proizvoda ili jednostavnu mini plastičnu ambalažu u koju možete preseliti potrebnu količinu proizvoda kako ne biste zauzeli previše mjesta sa klasičnim, velikim pakiranjima. Bočice zamotajte u plastične vrećice kako biste osigurali proizvode.


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Pinterest

Vaši komentari