ZTC

Ljeto je odlično doba da reducirate kozmetičke proizvode i otkrite čari minimalnog make up-a. Osim što će vam pružiti svjež izgled uz malo vremena, dopustit ćete koži da se oporavi i diše. Danas vam predlažemo nekoliko proizvoda koji su se zatekli u našoj kozmetičkoj torbici ovog ljeta, no planiramo ih nositi čitave godine. Proizvodi se redom ističu izvrsnim omjerom cijene i kvalitete što ih čini odličnom bazom za kreiranje ljetnom minimalističkog make up-a.

Započinjemo s jednostavnim lakom za nokte. Nova kolekcija Catrice lakova dolazi u širokom spektru boja, a dodatna prednost je vrlo jednostavno nanošenje te postojanost. Za minimalistički look predlažem nježnu nude nijansu, koja će ujedno štititi nokte od pucanja. Najvažnije je ipak držati nokte urednima te voditi brigu o održavanju laka.

Baza svakog make up-a je kvalitetan puder. U ovome slučaju, u potrazi smo za laganom svakodnevnom podlogom. Bourjois Healthy mix odlična je opcija za svjež i prirodan izgled. Lako se razmazuje, postojan je te pruža suptilan, zdravi sjaj.

Pravi zgoditak u svijetu highlightera, ali i šminke uopće je definitivno essence kozmetika – povoljna i kvalitetna. Mislim da ne postoji dama koja nema barem jedan njihov proizvod na must have listi. Ovaj highlighter je, zahvaljujući suptilnom zlaćanom sjaju, brzo postao popularan na internetu i može se mjeriti i s onim highlighterima puno višeg cjenovnog rang.a


 

Zaboravite na olovke za oči, tuš  ili teška sjenila, dovoljna vam je kvalitetna maskara da u trenu naglasite oči. Izaberite brend i tip maskare koji vam najviše odgovara  i u nekoliko poteza postignuti željeni izgled. Naš prijedlog je klasik u svijetu maskara te must have za brojne dame – Max Factor 2000 Calorie.

Ako ste ljubiteljice sjenila i rumenila predlažemo da nabavite jednu paletu u omiljenim tonovima, u ovome slučaju posegli smo za nježnim pastelnim nijansama. Palete su odličan način da uštedite na novcu, ali i prostoru u kozmetičkoj torbici. Naš je odabir Catrice paleta!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Web stranica navedenih proizvoda

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE