ZTC

Nedavno smo  počeli  sa zanimljivom, usudimo se naglasiti – jedinstvenom suradnjom s prvim hrvatskim brendom premium kozmetike Skinfinity  te ćemo iz tjedna u tjedan prestavljati Skinfinity  pharma ambasadorice. Nakon  Ljekarne Cambieri i PRVOG ČLANKA S PRVOM AMBASADORICOM  koja je oduševila naše čitatelje,  danas  vam donosimo novu priču i novu dozu inspiracije.

Specijalizirana trgovina Farmacia Bio-Sport, ulica Erazma Barčića 11, u kratko je vrijeme postala  prepoznatljivo mjesto u gradu, svojim kupcima donose samo najbolje, stoga ne čudi da u svom asortimanu  s ponosom ističu i Skinfinity o čemu više otkriva  pharma ambasadorica Adrijana.

 

Adrijana Brezac

Adrijana Brezac (1982 godište) farmaceutski  je tehničar,  nakon završene Medicinske škole u Osijeku, naša sugovornica kao najljepši dio rada ističe komunikaciju s pacijentima.

„Divno mi je kad mogu pomoći osobi te kad se nakon oporavka i napretka skupa radujete rezultatu ! Kod nas se posebno osjeti povezanost pacijenta i ljekarnika i ljudi nam se obraćaju  s potpunim povjerenjem.“

Danas je dekorativna kozmetika jako popularna stoga je iduće pitanje bilo o važnosti prepativne kozmetike, Adrijana nam je spremno otkrila:

Najvažniji dio njege lica je adekvatna njega ovisno o tipu i stanju kože. Njegovana koža je najbolja podloga za make up.

Brand Skinfinity me potpuno osvojio prvenstveno kvalitetnim sastojcima iz prirode  te jedinstvenim pristupom u njezi kože!

Obožavam preparativu,  pratim trendove u njezi   lica   i raduje me da se upravo  kod nas u Hrvatskoj  prozvodi luksuzan  brend! 

Pharma ambasadorica Adrijana  otkila je kako Skinfinity koristi i privatno, a vrlo brzo se snašla i po pitanju svog favorita iz linije s hrvatskim potpisom:

Moj favorit je Elicrisia gold hidratantna dnevna  krema . Namijenjena je njezi zrele kože . Glavni sastojci su koloidna otopina 24k zlata, eterično ulje smilja, karotenoidi , bogata je uljem ploda  divlje ruže, fitoskvalanom te hijaluronskom kiselinom. Koži osigurava sve potrebne regeneracijske fitonutrijente  i neutralizatore slobodnih radikala te hidrataciju ! Usporava ubrzano starenje kože te pojavu bora. Koža je nakon aplikacije na očišćeno lice elastična , glatka i mekana na dodir ! U liniji njege lica je i obnavljajuća noćna krema! U sastavu su  koloidna otopina 24 k zlata , eterično ulje smilja , ulje ploda divlje ruže , CO2ulje pulpe Vučjeg trna , te ulje Chia sjemenki. 

Elicrisia Gold Moisture Day Cream

Uvrštene su u moju dnevnu rutinu njege lica i izvrsno se nadopunjuju s ostatkom njege. 

Zaista se razmišljalo o svakom detalju ,jedinstven i praktičan dizajn kreme za lice gdje potiskom na poklopac kroz mali otvor dolazi krema je ono sto me najviše  oduševilo.“

Više o kremi otkriva i Mirela Ilenić, Mirela Ilenić, direktorica razvoja BRENDA SKINFINITY.


U dnevnoj njezi potrebno je kroz dan koži osigurati optimalnu količinu hidratacije, dok noću koža zahtjeva dubinsku regeneraciju i fitonutrijente.
Više o kremi otkriva i Mirela Ilenić, Mirela Ilenić, direktorica razvoja BRENDA SKINFINITY

Posebno nas veseli što smo kroz prvu liniju za njegu kože lica u Skinfinity laboratoriju uspijeli spojiti tri zlata.

24 k zlato, biotehnološki zlatni standard hijaluronsku kiselinu u veličini 100-300KDa i vrijedno zlato besmrtne biljke – smilje. U ovim formulacijama nismo koristili mirise, upravo kako bi dočarali ljepotu prirode Hrvatske i područja gdje smilje raste. Naše smilje krasi nježni floralni miris.

Zadržavanje vlage kroz dan u koži lica, bila je naša primarna zadaća, pa se tako povrh svih ostalih sastojaka, u Elicrisia Gold Moisture Day Cream nalazi fitoskvalan, molekula koju jednostavno u formulaciji nikada ne možete zamijeniti. Sa dermatološkog gledišta, glavna karakteristika fitoskvalana je emolijentno djelovanje. Temeljem prirodnog afiniteta prema koži, fitoskvalan vrlo lako penetrira u kožu, ostavljajući je mekanom i svilenkastom, obzirom da je i jedan od sastojaka našeg prirodnog sebuma na koži (15%). Ujedno je i ključna komponenta hidrolipidnog filma, koji je odgovora za cjeloviti i zdravi izgled kože.

Vanjski sloj kože sastoji se od složene kombinacije lipofilnih i hidrolipidih komponenata. One u sinergiji djeluju kao barijera propusnosti, štite kožu od mikroorganizama i sprječavaju transepidermalni gubitak vlage.

Upravo Elicrisia Gold Moisture Day Cream vrlo lako se upija i stvara zaštitni sloj na koži koji čuva vlagu, a koži istovremeno omogućava disanje.

Pripremili: Stilueta i Mirela Ilenić, direktorica razvoja brenda  Skinfinity 

Vaši komentari