ZTC

Bili smo vrijedni i okupili tim stručnjaka koji nam je pomogao osmisliti savršenu djevojačku večer. Sudionici koji su doprinijeli ovom projektu i upotpunili našu djevojačku zabavu, osim naših prekrasnih modela Ivane Brkljačić, Daril Broskvar, Maris Šegon, Caroline Bajrić i Petre Šutej su: Print4ever koji omogućuje printanje vaših uspomena na razna platna i tkanine, a u ovom slučaju printanje majica namjenjenih upravo za proslavu djevojačke večeri, My happy skirt riječke dizajnerice Maje Tomažić Jakumatović koja je kreirala prekrasne suknje od tila, a cijela kombinacija ne bi bila potpuna bez cipela modne marke Roberto shoes i najpoznatije optike na ovom području – optika Viktor Šahini koja je omogućila našim curama razne modele modernih naočala.


Za moderne frizure je zaslužan frizerski studio Kate, dok su šminkanje savršeno odradile Gabrijela Jozić i Renata Sabljak iz IBeauty make up tima. Sve je izgledalo predivno zbog Boutique&flowers Ti Me Ami koji su uredili cijeli prostor svojim prekrasnim balonima, kozmetičke marke Essence, Uberi ovo – internet trgovine koja bira pravu domaću hranu, Bottega Gold, pjenušaca proizvedenog vinifikacijom grožđa glera iz područja Valdobbiadene koje je poznato po proseccu, a nalazi se u blizini predalpske zone Veneta i karakterizira ga idealna klima za ovu vrstu autohtonog grožđa. Zahvaljujući brendovima Svijeće by Mare i Unikatni pokloni naša mlada je dobila prekrasne i unikatne kutijice! Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez agencije Sretni stanovi koja nam je pronašla savršeno mjesto za snimanje u prekrasnoj vili Lavanda, također hvala vili Lavanda na gostoprimstvu i uspješnoj suradnji. Iza kamere nalazi se fotograf Ivor Mažar koji je zabilježio sve ove predivne trenutke, dok je za video zaslužan Karlo Marković.

Jako smo ponosi na ovaj projekt, nadam se da se i vama svidio i inspirirao vas za organizaciju djevojačke zabave ili nekog drugog događaja. Vesele nas ovakvi projekti, pogotovo kada se završni radovi bliže kraju te ih možemo podijeliti s vama, a vaša pozitivna reakcija nas uvijek gura dalje u potrazi za nekim novim idejama.

Zahvaljujemo: Bottega Gold, Print4Ever, optika Viktor Šahini, Roberto obuća, My happy skirt, Essence, frizerski studio Kate, IBeauty make up team, Boutique&flowers Ti Me Ami, Uberi ovo, Svijeće by Mare, Unikatni pokloni, Ivor photography, agencija Sretni stanovi i Villa Lavanda.
Modeli: Ivana Brkljačić (buduća mladenka), Daril Brokvar (kuma), Maris Šegon, Carolina Bajrić, Petra Šutej (djeveruše).
Foto: Ivor Mažar
Ideja i realizacija: Stilueta

Kancelarija bar