skip to Main Content
MENU
Stilueta glazbena preporuka: Mark Rainey

Stilueta glazbena preporuka: Mark Rainey

Mark Rainey umjetničko je ime iza kojeg se krije Marko Marjanović, samouki gitarist, pjevač, tekstopisac i producent. Marko je student Pravnog fakulteta u Kragujevcu, kako je rođen bez četiri prsta na lijevoj ruci, sviranje gitare i klavira predstavljalo je izazov, ali je on dokazao sebi i ljudima u njegovom okruženju da ništa nije nemoguće i da se sve može postići sa dosta truda, rada i upornosti.

Inspiriran zanimljivim i lijepim djevojkama, Marko je napisao ovu senzualnu i sanjalačku pjesmu početkom ljeta. „Kada sam počeo raditi na tekstu želja mi je bila  da on proslavi ljepotu ljubavi, požude i strasti. Ples, spavanje i romantika su za mene oduvijek bili ideali slobode. I upravo su se te riječi nalazile na papiru, kao scenarjo, kada smo krenuli snimati  spot za „Legs“, sve ostalo što se događalo na setu bila je kreativnost Aleksandra Stojkovića i Marka Pekića koji su radili na spotu.“

Ovom pjesmom i spotom Marko najavljuje novo poglavlje u svojoj glazbenoj karijeri – uključuje teške bas linije, vintage sintisajzere, melankolične gitarske rifove i električne bubnjeve, pa sve nagovještava da će njegov naredni album biti u alternativnom R&B stilu.

Prije dvije godine Markov prvi album pod nazivom „Farewell Sweetie“ je objavljen za Balkanrock Records.

Facebook KOMENTARI

Back To Top